Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fifixD

Nakładka wibracyjna

Polecane posty

Gość fifixD

A więc moja dziewczyna chce żeby to założył na kutasa w czasie seksu a mi to wogóle nie pasuje czy jej nie wystarczy to co ma? ,a może ma za mało przyjemności ? sam już nie wiem ale chce jej to wyperswadować HELP ME !! tylko jak ?????

panna chce wiekszych wrażen może nudą wiejesz i sama chce cos zmienić :) sama ma zabawki :P

Gość fifixD
SKoro tak mówisz to pewnie tak jest.

Nakładka wibracyjna dostarczy jej większej ilości doznań,tym bardziej nakładka-pierścień wibracyjny,stymulujący głównie punkt G.Może za mało przykładasz się do pieszczot tych okolic ciała,może nie pieścisz jej łechtaczki tak jak powinieneś.Nic dziwnego w tym niema,że dziewczyna chce spróbować czegoś nowego,raczej dziwne jest to ,że chcesz jej to wyperswadować.Po co?Powinieneś właśnie robić tak,by było jej dobrze i cieszyć się ,że proponuje to Tobie,a nie pomyślała o zmianie partnera;) Aż strach pomyśleć co by było,gdyby zaproponowała chęć użycia wibratora:/

Gość ty tyty
moj facet sam mi to zaproponowal , doznaznia nieziemskie , zaloz bedzie jej bosko!a i tobie tez

ciesz się że trafiłeś na taką co ma na to ochote a nie na taka że by ci powiedziała że to ja poniża jako kobietę bo stosunek stuży do prokreacji a nie wyuzdanych perwersji

Gość ale do pupy czy do cipki
jej bedziesz wkładał ??

Gość dorciaB
Tą nakładkę najpierw się wkłada na piczkę a potem w dupcię i dopiero wtedy doznania są nieziemskie.

Gość world of warcraft europe
Nakładkę używa się podczas robienia loda, by panienka odczuwała większą przyjemność z chlapania dzidy

Gość marek 22151
a ja, żeby mieć lepsze doznania, zakładam jedną nakładkę na kutasa a drugą na jaja. Dopiero wtedy dobrze działa.