Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macyska

moj facet mnie olewa

Polecane posty

Gość macyska

co mam robic;(? od pewnego czasu facet ma mnie gdzies... robi mnie w h..* koledzy piwa sa wazniejsi itp. nie dotrzymuje obietnic swoich slow. wczoraj sie tak wkurzylam ze pojechalam do niego i u nadalam i pow ze jesli sie nie poprawi i dalej tak mnie bedzie traktowal to z nami koniec.. byl zmiesznay zaczal mowic ze obiecuje ze sie poprawi ze nie bedzie mnie robil w hu...* i ze bardzo kocha mnie i ze dzisiejszy dzien spedzimy od rana .. a ja bylam twarda i pow mu ze zobaczymy czy umiesz dotrzymac slow i pojechalam do domu i go zostawila. dzis zero... nawet sie jescze nie odezwal sa swieta chcialabym je rowniez spedzic z osoba ktora kocham a on mnie olewa na wszystkie strony jak sie ino da....

Gość falbankikoronki2882
fajnie. ma :O obiecanki cacanki :O często by się zdarzało Ciebie wystawiać do wiatru?

Gość falbankikoronki2882
fajnie ma :O obiecanki cacanki :O często zdarzało mu się Ciebie wystawic do wiatru?

Gość .facet.
ch.uj piszmy przez ch.

Gość macyska
no,,,,dosc tak.. mowil ze bedzie o 18 sam proponowal godziny a spoznial sie po 2 czy godzine... nie tlumaczas sie nawet lub ploprostu nie mog i tyle i sory bylo' na tym koniec....

Gość macyska
no ... nie raz sam proponowal godziny ze bedzie kolo 18 a spoznial sie po godzinie czy dwie... nawet nie tlumaczac sie... czy poinformowac przez tel ze nie bedzie go nic...

Gość po ile macie lat?
i jak długo jesteście razem?

Gość falbankikoronki2882
mój to chociaż jest na czas, a jak mu coś wypadnie to mnie zawsze informuje, ale mam gorsze problemy , heh. a po ile macie lat ?

Gość macyska
znamy sie od ponad roku a jestesmy pol roku ze soba...

Gość macyska
no on 23 a ja hihi..... no wiesz kobiet sie o wiek nie pyta;-) nie no 20:_)

Gość fikuśny boberek
Coś mi się zdaje że macie jeszcze po -naście lat.

Gość macyska
fikusny to ci sie zdaje....zreszta to nie o wiek chodzi kazdy ma swoje problemy i patrzy swojego. sam bys nie chcial byc olewany przez ci bliska osoba tym bardziej ze ja kochasz,

Gość falbankikoronki2882
w tym wieku raczej powinien trochę już dojrzec, a nie tylko koledzy, może powodem jest to, że Ty dajesz się tak traktowac, on się spóźni, nie przyjdzie, a Ty to tolerujesz i nie szanujesz siebie i swojego czasu, dobrze, że mu wygarnęłaś, ale bądź stanowcza w tym co mówisz

Gość macyska
no pow mu ze duzo gada malo robi;-/ chcialabym byc stanowcza ale ja mam ze soba sama problem bo jesli mi na kims cholernie zalezy to nie potrafie tak odejsc...

Gość Sławek z Oazy
olej go!

Gość falbankikoronki2882
ja też się strasznie przywiązuje, bardzo bardzo i zawsze mi serce mięknie potem :O ale to nie jest dobre, bo on zrobi z Tobą, co będzie chciał, wiedząc, że i tak wybaczysz i będziesz za nim latała. Ja bym sobie na takie coś nie pozwalała..

Gość macyska
wiesz ile mialam porazek....;-( albo sie z kims spotykalam i juz klamal na spotkaniach to wtedy latwo dac sobie spokoj.... albo juz z kims bylam to tak samo robil ale mi zas nie zalezalo az tak.. a tera... metlik w glowie zal wielki i jeszcze te glupie swieta ktore mi zepsul;/

Gość falbankikoronki2882
a moze spi jeszcze, nie uważasz ?mój tak lubi pospac do południa, jak nie pracuje

Gość macyska
wiesz troche go znam ... dlugo nie spi przychodzi mi na mysl ze popil za bardzo wczoraj... i teraz leczy kaca i moze nawet spi... ja juz nie wiem co rob myslec. ale skoro mowil ze spedziemy go razem to po co by tak pil ... zeby zas teraz pogorszyc sobie syt? faceci to sa jakies inne stworzenia ze tak powiem nie rozumie ich wogole... mowi kocham a inaczej robia;/

Gość falbankikoronki2882
to on Ci nie mówi, co robi wieczorami ?

Gość macyska
wczoraj mielsmy sie sp czekalam na niego a zaraz sms ze nie przyjedzie bo siedzi u kumpla i pija... to mnie tak wkurzylo ze pojechalam tam nawet zbliyc mu sie do siebie nie pozwolilam .. i wtedy pogadalam z nim i mi tak mowil ze sie zmieni itd... pisze co robi przynajmniej kiedys tak bylo teraz olewa teraz to jak mam od niego 2 sms na dzien to juz mega duzo czasem to wogole by sie nie odezwal..

Gość falbankikoronki2882
współczuję Ci faceta naprawdę a wiem, że my kobiety potrzebujemy dużo czułości, zainteresowania ciężko coś radzic, bo wiem, że łatwo mówic :O bo też mi ciężko się rozstac, a już dawno powinnam musisz go wziąc na wstrzymanie może się zmieni, a jeśli nie to podziękowac i tyle bo jai to sens mój to by się obraził śmiertelnie gdybym mu wysłała 2 esy na cały dzień, sporo piszemy

Gość macyska
wolalabym juz wiedziec ze nie chce ze mna byc niz nic nie wiedziec i czekac na nie wiadomo na co;/no kiedys tez tak bylo interesowal sie mna pisal duzo dzwonil z rana .. a teraz szkoda juz gadac. czas pokaze co to bedzie... twoj pisze przynajmniej do ciebie interesuje sie toba a moj olewa jak ino moze;/

Gość falbankikoronki2882
no nie ma opcji, że on nie wie, gdzie jestem i co robie i odwrotnie, musi wiedziec wszytsko, mi tak wygodnie, wtedy czuję, że komuś zależy, kiedyś powiedział mi, że gdybym nie trzymała go do pionu, jak to ujął i olewała to by nie był ze mną, bo by wiedział, że mi nie zależy, olej dziś gościa, co się będziesz. . jedź do rodziny, czy coś, pokaż , że jestes ponad tym, nie uzależniaj swojego czasu od niego

Gość macyska
masz racje;-) wiec uciekam i gdzies pojade... tylko taka prawda ze w myslachi tak bede go miec...;/

Gość falbankikoronki2882
wiadome, przecież nie zmienisz do niego nastawienia w ciągu jednego dnia, skoro jak mówisz- kochasz, a ja myslę, że on się odezwie, choc jak mówisz, nawet się nie wytłumaczy :O faceci to świnie

Gość macyska
to prawda.... szczerze tez mi sie wydaje ze sie odeziew jakies takie przeczucie mam ale to czekanie jest trudne. niech sie juz nie tlumaczy ale niech sie odezwie... a tobie to zazdroscic faceta bo cie nie olewa!!;-)