Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chrdf

Moja teściowa tłumaczy się pracą i chorobą!

Polecane posty

Gość chrdl
tak i jestem dziwką, uwielbiam z połykiem i wsadzam sobie ogóra do tyłka

Post o 13:18 to podszyw, drogi podszywaczu jeśli chcesz wiedzieć to ona nam kupiła wózek i łóżeczko. Kupuje cały czas coś dla małego, ale mnie to przeraża. Bo ona uważa że jako babcia się sprawdza:(

Gość prowo na stowe,ale
jesli jednak nie,to coz-twoje dziecko i ty masz sie nim zajmowac.Ja mojej coreczki nie podrzucam dziadkom,nie oczekuje od nich zadnej pomocy,bo nie dosc,ze swoje juz odchowali to jeszcze starsze siostry meza zrobily zobie z nich darmowe nianie i kucharke (z tesciowej) dla swoich dzieci i jest mi ich po prostu zal.Moja mala ma 15 miesiecy i dziadkowie zajmowali sie nia do tej pory tylko 3 razy i to tylko przez kilka godzin.

Gość brzydze sie i nienawidze
przeciez to prowokacja:-OPoznaje po tym ze autorka ciagle jedno i to samo powtarza.Gowniaro jesli to prawda to zajmij sie bachorem,bo jestem ciekawa co na kafeterii robisz?I jak niby mezus ma sie zajac firma jesli on sie jeszcze uczy?Bylabym Twoja tesciowa to kopa w dupe bys dostala smarkulo Ty!Bachora zrobiliscie to sie zajmijcie,ode mnie ani zlamanego grosza ani ubranka bys nie dostala!"Wpadlam"..haaaahaaaa i teraz ktos inny musi ci pomagac???Glupia smarkula:-O

Dziecko jest teraz z dziadkami mojego , oni żadnych fochów nie strzelają , tylko sami dzwonią że chcą zobaczyć małego. Jutro zawiodze małego do swoich rodziców. I nie chodzi mi oto że teściowa nie zajmuje się małym, ale o jej stosunek do tego wszystkiego. Sama urodziła dziecko w młodym wieku, miała pomoc ale sama pomocy nie udzieli.

dzisiaj u dziadkow jutro u rodzicow W SWIETA! A ty gowniaro co robisz w tym czasie? Eh ludzie prowokacja to jest jakies znudzonej gowniary:-OMyslisz ze ktos bedzie zmienial swoje zycie tylko dlatego bo bachora urodzilas?????Nastawienie tesciowej jest prawdilowe-madra kobieta.Zajmij sie wreszcie wlasnym bachorem kretynko.

diabeł wcielony Postaw się lepiej na miejscu mojej teściowej i wyobraź czy ty mimo pomocy od rodziców kiedy urodziłaś dziecko , odmawiałabyś pomocy synowi który również w młodym wieku został tatą. brzydze się i nienawidze Gdy zabieramy małego to się nim zajmujemy, ale nie mamy zbyt wiele czasu na zajmowanie się dzieckiem.

idz spierdalaj gowniaro Twoj bachor=twoj problem.Spierdalaj stad😡,idz sie uczyc bo nawet podstawowki nie skonczysz.

Jego matka nic nie musi. To że jej rodzice jej pomagali a teraz wam to jest ich wolny wybór ale napewno nie obowiązek. Ona nie musi byc taka sama. wszystko w temacie. Ona ma swoje zycie i niech z niego korzysta póki jest w miare mloda. trzeba było najpierw zarobic na niańki a potem sie pierdolic po kątach

Gość ja bym ci zasadziła
kopa w dupe, ci ludzi mają wymagania od rodziców,teściów, dziadków a sami nic wzamian nie dają:O:O:O

Gość no i dobrze teściowa robi

popieram teściową, nie jej dziecko, nie jej obowiązek. To wasz obowiązek i to kwestia tylko, czy ktoś chce, czy nie. Trzeba było myśleć, jak się kochaliście, a nie po fakcie szukać winy u kogoś kompletnie z tym nie związanego, nawet, jeśli jego doświadczenia są podobne. On urodziła w wieku 17 lat, to jedynaczka, a wy macie już po 19 lat, to spokojnie można podjąć pracę i własnymi siłami sobie radzić a nie obarczać opieką kogoś, kto pracuje. Co ma rzucić pracę, żeby zajmować się waszym dzieckiem?? Nie wierzę, że jesteś aż tak głupia, bo to jest tak debilne, że aż dech zapiera :o

kochana to ze jestes młoda i niby sie uczysz to nie masz prwawymagac by "ktoś"zajmował sie twoim dzieckiem jesli kots sam oferuje to ok możesz ale na siłe:O pozatym o 7 - 19 w szkole ???? a o 19 odbierasz myjesz i usypisz ale mi zabawa

Gość jesteś poje....na autorko
Dałaś dupy bez zabezpieczenia, to teraz nańcz sama swojego bachora a nie wymagas pomocy od innych. Gówniara pierdolona.

Gość ale ona wymaga
pomocy od ludzi ktorzy maja obowiazek jej tej pomocy udzielic!

mało tego, a ty w ten czas jak ona będzie się zajmować najważniejszą osobą dla Ciebie co ty będziesz robić? bo nie wierze że się będziesz uczyć. masz dziecko więc dorośnij bo to prawdziwe życie a nie jakieś simsy czy co :D

Gość jesteś poje....na autorko
do ale ona wymaga. Weź autoroku pierdlona nie pisz pod innymi nickami. Jesteś żałosna. Teściowa nie ma żadnego obowiązku pomagać wam wychowywać bachora. Ona jest jeszcze młoda ma własne życie, pracę. Nie musi pomagac gówniarzom którzy się pieprzyli bez pomyślunku. Dałaś dupy to wychowuj ze swoim mezulkiem.

Gość przeorysza Warcisława
skoro teściowa leniwa to jej córka też taka będzie na starość!

Gość Otóż..
Uznać, to ty se możesz coś swojego....własnego, a już na pewno nie czyjegoś. Od kiedy to ktoś może decydować sprawach innych?? Nie omieszkam zaznaczyć, że na dodatek we własnym interesie i kierując się egoizmem. To już są szczyty!!!! Masz rodzinę to się wykaż, że ją masz. Próbujesz wykorzystać rodzinę do swoich potrzeb. Chyba cię powaliło i to dość mocno. W głowie się nie mieści, jak """kochaniutkie synowe""" przywłaszczają sobie prawo do wszystkiego, bezpardonowo uważając, że im się wszystko należy. Twój tupet bije na głowę wszelkie rekordy głupoty!!! Mam nadzieję, że, twoja teściowa, to nie głupia babka i w porę utrze ci nosa.

ale nie napisała co robi od 7 do 19 że dziecko podrzuca !!! no szkoła tyle nie trwa

Gość mowi o obowiazkach
tesciowej a ze swoich wlasnych obowiazkow do dziecka sie nie wywiazuje:-OTo smieszne jest:-)Dziecko jeszce podziekuje wam za podrzucanie po ludziach.

Gość a co to dziecko winne
że go tu od bachora wyzywacie? Już i tak pokrzywdzone bo ma głupią i leniwą matkę której pewno nawet nie zna, bo jest podrzucane po kolei do różnych dziadków i pradziadków. NIewdzięczna pannico, nie potrafisz docenić tego, że teściowa kupuje małemu ubranka czy daje jakś kasę na niego? Już widzę jak kobieta przed czterdziestką rzuca wszystko i leci niańczyć dziecko nieodpowiedzialnym gówniarzom. Chyba by muisiała byc głupia:-) "bardzo dobrze sprawdzamy się w roli rodziców" ... ciekawe kiedy, jak to dziecko jest cały czas pod opieką kogoś innego a tobie jeszcze mało tej pomocy.

Gość autork a się nie źle urządziła

Gość to nie do wiary!
Dzieciarnia narobi sobie potomstwa a potem "uważa", że ktoś będzie za nich wychowywał. Niesamowita beszczelność! Od razu widać, że laska złapała chłopa na dzieciaka, bo rodzice przy kasie. A teraz chce żeby tą firmę przekazali synowi i zachłannej synowej. Mam nadzieję, że oni nie są tacy głupi i szybko odstawią was młodzi od cycka!

Gość cwana jesteś dziewczyno