Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _NieWiemCoRobić_

Czy on mnie olał?

Polecane posty

Gość _NieWiemCoRobić_

Zaczęło się od wczoraj. Byłam u niego, trochę się pokłóciliśmy, potem jakoś doszliśmy do porozumienia i było super. Poszaleliśmy sobie trochę na łóżeczku no i wieczorem pojechaliśmy po jego wujka (bo przyjechał z innego miasta) i on pojechał z wujkiem do siebie a ja do siebie. Miał być na GG ale napisał smsa: Hey kochanie ja na gg nie wejdę bo piję dziś z rodzinką. KC;* Eh trochę się wkurwiłam, bo nie lubię picia, ale w sumie rodzinka jest to niech sobie chłopak wypije, w końcu są święta. Dzisiaj z rana napisał mi Smsa z życzeniami i to wszystko. Więcej nic nie pisze i się nie odzywa. Jego brat gada, że on gdzieś pojechał. I potem dodał, że pewnie wróci pijany. I ten brat mnie ciągle zaprasza: mówi wpadnij do nas itp. Ale nie będę do niego jechać bo to mój chłopak powinien pisać żebym wpadła a nie jego brat. Z godzinę temu widziałam mojego zalogowanego na NK i mnie to zdziwiło, bo przecież nie ma go niby w domu. Może to jego brat się logował na jego konto, albo nie wiem co.. Źle mi teraz, bo chciałabym, żeby się odezwał ciągle zerkam na komórkę, ale nic. Ja nie mam z czego napisać bo mi się wczoraj konto zablokowało. Co myślicie, pojechać do niego czy nie?

Gość weź się dziewczyno ogarnij
i zajmij sobą! nie siedx mu na głowie nawet w święta. Zajmij się sobą swoją rodziną,czytaniem ksiązke, oglądaniem filmów, umów z kolezankami i na pewno więcej z tego będziesz miała niż dręczenie faceta który jak poczuje że naciskasz, się wpraszasz i tak cię oleje. Zajmij się sobą i go nie inwigiluj, ciesz się że w ogóle napisał, grzecznie odpisz i nie mecz go bo faceci tego nie cierpią i zrobia wszystko żeby sie wyrwac jak tylko zauważą ze ktoś ich tłamsi a to własnie robisz. Jak zauważy ze nie ma Cię w zasięgu to sam się zgłosi

Gość _NieWiemCoRobić_
Nie siedzę mu na głowie, bo nie odpisałam, bo już mówiłam, że nie mam z czego. Mam nadzieję, że się odezwie.. Ale czemu jego brat ciągle pisze, żebym wpadła?? nie rozumiem tego.

Gość weź się dziewczyno ogarnij
:o na pewno dlatego ze zaprosił inną i brat chce ci uświadomić że robi cię w ch*ja, ewentualnie ma nową ale pomyslał o tobie i sprzedał cie bratu, mój brat tez takie kiedys zrobił :D ale jak jestes taka upierdliwa to sie nie dziwie

Gość _NieWiemCoRobić_
W takie coś, że zaprosił inną to jestem raczej pewna, że nie. Bo nie raz okazał mi, że mu na mnie zależy. I czemu od razu jestem upierdliwa? Nie odzywam się, nie piszę pierwsza, nie nalegam na spotkanie.. Czekam tylko, czy on się odezwie.

Gość weź się ogarnij dziewczyno
jasneee :o

A ja mam wrazenie ze on moze Cie podejrzewac o zdrade, ew zainteresowanie bratem i chce to sprawdzic albo chce sprawdzic czy go rzeczywiscie kochasz i Cie probuje.

Gość glistunka
aleś ty pierdolnięta! nie wiem nie wiem jak cos takiego może funkcjonować na świecie

Gość weź się ogarnij dziewczyno
popieram niestety

Gość ciepłym moczem
:D skąd się biorą takie panny:o

Gość luśka ce
nie wiem ile masz lat, ale widac, ze jestes bardzo mloda i naiwna. Nie angazuj sie tak w te relacje i nie biegaj za nim. Poza tym kafeteria to neizbyt dobre miejsce na zwierzanie sie bo duzo tu gimnazjalistow i frustratow, ktorzy czekaja tylko, zeby komus dokopac.

Jesteś głupia? czy co???? Jakby nie pisał z 2 tygodnie to ja rozumiem panikę (choć po miesiącu jest bardziej zrozumiała) Powiedz mi z kąd sie biorą takie dziewczyny??? Weź może smycz mu kup :D

Gość Anna z eNKeja
jak masz koleżankę to bierz takiego faceta sobie, żeby dogodził dobrze Tobie i samotnej koleżance (jeśli znajomość Wasza potrwa dłużej, niż 5 lat to okażecie się prawdziwymi przyjaciółkami).

Gość _NieWiemCoRobić_
gosia: w to wątpię, żeby podejrzewał mnie o zdradę, bo wie, że go kocham. Chociaż czasem czepiał się, że tak gadam z tym jego bratem ale nie raz mu tłumaczę, że nic nie czuję do jego brata. luśka ce nie biegam za nim, bo nigdy pierwsza nie piszę, zawsze czekam na jego ruch. ale do tej pory to powinien już coś do mnie napisać, a tak tylko z rana życzenia i nic więcej. ja mam 17 i pol a on prawie 19 lat teraz jego brat dzwonil i znowu namawial zebym wpadla.. ja powiedzialam ze jesli moj M. chce to sie odezwie. a on mowi ze zaraz moj bedzie w domu.. to poczekam az bedzie i zobacze czy cos napisze.

Gość łeeee
dziewczyno ogarnij sie bo jak tak dalej pójdzie to cie rzuci...ja bym rzuciła;p

Gość łeeee
nic sie nie dzieje, święta sa, siedzi z rodziną albo pojechał sie spotkać z kumplami, skoro wróci pijany, to ze jestescie razem nie oznacza obowiązku spowiadania sie z każdej minuty zycia. on ma 19 lat, nie bedzie ciagle przy tobie siedzial, sory. a ty lepiej daj mu troche wolnosci i nie pisz ciagle i nie c zekaj ciagle tylko tez sie sobą zajmij, chyba ze całym swiatem jest on i tylko on, wtedy wspolczuje;/

Gość _NieWiemCoRobić_
jego brat napisal ze moj juz wrocil i pyta czy dac mi go z nim pogadac ja mowie no to ok. on napisal zebym przyjechala a ja mowie ze nie moge a ten ze jak nie przyjade to zeby sie do niego nie odzywac. ja napisalam ze jak chce to niech potem przyjedzie bo teraz wychodze do kolezanki i zeby wieczorem wpadl a ten nalega zebym ja przyjechala a ja stanowczo ze nie. i ze on sie obrazi na mnie. ja mowie ze ja tak samo moge sie obrazic i ze nie ma juz 5l lat i czas najwyzszy doroznac do zycia i bycia z kims. on powiedzial ze dobra pa, nie chce mi sie z tb pisac daje ci brata. a ja juz nic:) i teraz wyskoczyl z smsem: no przyjedz kochanie :*:* ja nie mam z czego odp i sie nie odezwe. skoro mu zalezy to niech on przyjedzie wieczorem.

Gość _NieWiemCoRobić_
co wy o tym sądzicie co napisałam? proszę o odpowiedzi..