Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dssdsdd

Cera trądzikowa -wielki problem

Polecane posty

Gość dssdsdd

MAm tyle tych krost.....nie mam już sposoby by je leczyć. Muszę używac podkładów..i tak nic nie dają..widać wszystko (chociaż nie aż tak jak bez) nie wiem już czego używac. Mam 16,5 lat. Używałam tyle maści, kremów..wszystkiego . mam to genetycznie. Więc mam przechlapane. Skóre będe mieć w bliznach

To najlepiej udaj się do dermatologa a jak on nie pomoże to idź do dobrego salonu kosmetycznego w którym leczą trądzik...no i najlepiej jakby w tym salonie pracowali kosmetolodzy po studiach to wtedy masz pewność że to fachowa pomoc....Pozdrawiam

A pewnie byłaś już u dermatologa ? Jak nie, to koniecznie idź, sama sie nie wyleczysz. Pomagają też taletki antykoncepcyjne, ale ich lepiej używać, kiedy już wszystko się wypróbowało i nie pomogło.

tabletki antykoncepcyjne pomagają na chwilę a jak je odstawisz to trądzik wraca z podwójną siłą!!!!a przecież całe życie tabletek nie będziesz brać chyba....

Gość 76427948
Masz racje ze przechlapane, ja tez mam to genetycznie, tylko ze ja juz w tym roku 21 lat, a tradzik od 5 ;/ był jeden rok gdy mialam gładka buzie ale pozniej zaczelam sie leczyc u dermatologa i niestety buzia wcale sie nie polepszyla, niestety pojawily sie przbarwienia i blizny. Nie wiem co Ci dobrego polecic, ale ja od kilku dni odstawilam wszelka chemie, nie myje buzi woda z kranu, tylko przemywam wacikiem pomoczonych woda z butelki i przecieram buzie oliwa z oliwek, extra vergin z pierwszego tłoczenia. Zobacze jakie beda efekty, nie pisze zebys tego uzywała bo w Twoim wieku moze byc inna reakcje, ja to stosuje juz na blizny. Przede wszystki spróbuj isc do poleconego dermatologa i odrazu zgłos mu ze chcesz miec zrobione badania, bo wiekszosc lekarzu przepisuje lekarstwa bo ma od nich kase. POwiedz ze chcesz badania hormonalne

Gość mvjckijjjdfbgv
podobno sudocrem jest ok ja mialam pelno krost na ramionach i sudocrem (mimo iz niby jest to krem na pieluszkowe zapalenie skory) pomogl jest niedrogi, wydajny a dziala jedyna wada to to, ze jest tłusty, zostaje widoczny,wiec najlepiej smarowac sie na noc a na dzien ewentualnie baaaaardzo cienka warstwa