Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomasz wielbłąd

Kafeteryjna zabawa "pytania w ciemno"

Polecane posty

ask about me postawiła na Alizee i to ona te pytanie zaliczyła maksymalnie niestety z 3 innymi poszło jej minimalnie gorzej.

Alizee jest delikatniejsza ( ja jestem w tym typie urody hahaaha nawet włosy i fryzura), ale myślałam, że panom bardziej się podoba Zeta :)

być może ogólnie panowie wolą zete. mnie zniewala widok Alizee. Dzięki wszystkim zapraszam na jutro :)

Ja bym pomyślała, że najbardziej się podoba Eva. Milky Way bo podałaś takie inne całkowicie :) Mnie się to spodobało i myślę, że autorowi też bo odpowiedziałaś nietypowo. Zgadłam ? :D

chciałbym w weekend jakoś urządzic finał mam nadzieję że mi sie uda oczywiście mam nadzieje że pomożecie:D

jutro gdzies koło 14, 15, 16 bo zajęcia kończe i nie wiem czy mi cos wypadnie także myśle że najpuźniej o 16 ale postaram sie wcześniej:)

Ja bym pomyślała, że najbardziej się podoba Eva - wedlug mnie Eva jest nieszczególnie ładna,ale to moje zdanie. :) dobrze to jutro bede obserwowac przebieg wydarzen

no bo chociaz bardzo lubie i niebieski i fioletowy to od zawsze najbardziej podoba mi sie kolor ''pomiędzy" czyli chabrowy właśnie :)

witajcie! zaczynamy zabawe jak zwykle potrzebuje maksymalnie 6 kandydatek do konkursy która chętna? zapraszam drogie panie!:)

Ja:D Nie krytykuj masturbacji-to seks z kimś kogo się kocha;)

Witajcie były jakies problemy z kafe wczesniej. Ale za to teraz zaczynamy :) zapraszam wszystkie chętne panie:)