Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Megan Y.

Czy on coś do mnie czuje?

Polecane posty

Gość Megan Y.

Znamy się 4 lata. Był romans, trochę dziwny - dystans i wahania, zazdrość, ale i chłód. Bywał zły lub biernie agresywny. Ale nie chciał się rozstać. A jego zachowanie podobno spowodowane jego przeszłością - kochał ją - może kocha, a ja byłam pierwszą po tej miłości i w dodatku zajętą. Powtarzał, że gdybym była wolna to byłoby inaczej. Ale tego nie wiem. Teraz mówi o dziecku itd. i się zastanawiam czy on coś do mnie czuje? Wiem, że tęskni, bo mieszkamy aktualnie daleko od siebie. Czy to uczucie, czy co? Czy może chęć założenia rodziny tylko?

Gość TAK, CHUC CZUJE

byc moze cos czuje, nie sądze by chciał tak nagle zalozyc rodzinę, za mało szczegołów napisalas:-( a moze po prostu Ci słodzi, bo widzi w Tobie ciało, sama napisałas,ze byl romans, takie niestety sa gierki facetów. Myslą,ze muszą powiedziec cos kochance, zeby ta uległa. ale mysle,ze raczej ta pierwsza opcja jest bardziej prawdopodobna

Gość Megan Y.
Chuć z pewnością także, ale czy tylko? W końcu o laskę w przypadku przystojnego faceta nie trudno. Nie musi uderzać do laski zajętej (nie mającej zbytnio czasu) i to w dodatku tak daleko mieszkającej teraz. Mógłby nawet codziennie mieć inną.

Gość Megan Y.
Kiedyś go nawet zapytałam, czy myśli że mówiąc o dziecku mnie zachęci do przyjazdu? Ale nic konkretnego nie odpowiedział, on w ogóle niewiele mówi.

Gość Megan Y.
Mam wrażenie, że on naprawdę chciałby dziecko. Jego brat w tym roku będzie tatą (młodszy) i to może tylko z tego wynika?

ale pamietaj, musisz tez kierowac sie swoimi uczuciami, moze to impuls, a co dalej? dzidzius potrzebuje rodziny, pamietaj,ze byliscie kochankami, czy potrafilibyscie stworzyc normalny związek? stały?

Gość Megan Y.
Dodam jeszcze, że on wszystko co mówi ma zawsze przemyślane. I jak sam mi powiedział musi mieć wszystko zaplanowane w życiu. Założę się, że już ma dokładnie zaplanowane miejsce wakacji (jeździ sam po całym świecie). Już pewnie dokładnie przestudiował przewodnik o tym kraju itd. Podobnie z karierą - perfekcyjny. Jego wystąpienia publiczne na konferencjach dopracowane do końca. Nic nigdy go nie zaskoczy.

Gość Megan Y.
Nie wiem, czy on nadaje się do związku ze mną. Jako ojca go widzę - sporo bardziej niż siebie jako matkę. Kiedyś rozmawialiśmy o dzieciach, ale to wtedy kiedy jeszcze takich myśli nie miał. Mówiłam, że chciałabym córkę. On teraz twierdzi, że po tych rozmowach też wolałby córkę. I nawet zapytał co byłoby jakby syn się urodził? Czy na to też jestem przygotowana, że może urodzić się syn?

a czy to wazne jaka będzie płec dzziecka? wazne,ze z milosci, a czy chlopiec, czy dziewczynka to niewazne, wazne,ze kochane i chcianie, zdrowe

Gość Megan Y.
W gruncie rzeczy nie chodzi o płeć, tylko zastanawiam się, czy coś do mnie czuje, czy tak chce sobie, bo chciałby rodzinę choćby tworzoną tak na siłę. Nigdy nie powiedział, że coś do mnie czuje, a to w gruncie rzeczy bardziej kobiety chyba wabi, niż okazja do zapłodnienia i to w przypadku kobiety zajętej? Stąd wnioskuję, że naprawdę chciałby. Bywał zazdrosny, raz napisał że tęskni za mną. wiem, że jakbym napisała teraz, że przyjadę, to tak zaplanuje każdą godzinę, aby było jak najładniej.

Gość Megan Y.
Kiedyś nawet go oskarżyłam, że tylko o seks mu chodzi - zaprzeczył i powiedział, że dobrze wiem, że żaden z niego playboy zaliczający panienki. Fakt jakoś sobie go nie potrafię wyobrazić w tej roli.

Gość Megan Y.
Znam przecież różnych playboi. Oni wyznań nie szczędzą od początku. I ich słodzenie jest inne. Też "chcieli" ze mną dziecko.

Gość nienawidze ludzi
huj kogo obchodzi czy on coś do ciebie czuje czy nie! po cholere zadajesz pytania czy on coś do mnie czuje? o co mu chodzi? skąd my do cholery mam wiedzieć czeggo on chce! weź się idiotko zastanów najpierw zanim zadasz głupie pytania.

Gość Megan Y.
Oj widzę, że inteligencji brakuje! Po pierwsze: gdybyś odrobinę znała się na kontaktach międzyludzkich, to wiedziałabyś, że z boku widać dużo więcej. Na co i ja liczyłam! Ludzie pod wpływem emocji widzą za dużo, lub odwrotnie. Po drugie: Po jakiego .. wchodzisz na temat, skoro nic to cię nie obchodzi? Nie masz się na kim wyżyć? Sama się zastanów nad sobą idiotko do kwadratu, zanim coś napiszesz!

Gość Megan Y.
Po trzecie: skoro nienawidzisz ludzi, to nie właź idiotko na forum! Tylko zaszyj się w jaskini, gdzie twoje naturalne środowisko. Forum składa się z wypowiedzi ludzi!

Gość nienawidze ludzi
idiotką to ty jesteś zakładając takie beznadziejne tematy! co chcesz sobie cos udowodnić jaka ty jesteś super i ach eh bo facet chce mieć z tobą dziecko, traktuje cię jak laske do wyruchania i tyle i nie wkręcaj sobie hisorii że cię kocha bo dupy mu dałaś i znowu chce! a nienawidze takich pustych lasek jak ty

Gość Megan Y.
Skoro interesują cię tylko tematy typu: "co można sobie do tyłka włożyć" to takich szukaj, a nie wypowiadaj się tutaj! Zadam jeszcze raz pytanie: Po coś tutaj wlazła jaskiniowcu? Chyba wiem, bo piszesz że mam się za taką "fajną" czyli, to cię wkurzyło. Dlaczego? łatwo się domyśleć! Już sobie ciebie wyobrażam. Tematy związkowe jak najbardziej pasują do życia uczuciowego! Więc jestem w odpowiednim miejscu. A Ty z pewnością nie! Bo nigdzie nie prosiłam o wyzwiska, ani o ocenę mojej inteligencji! Idiotko! Idź zrób coś z sobą, to nie będzie cię tak bolało, że ktoś ma pytania uczuciowe, bo może i ciebie ktoś w końcu zechce!

Gość nienawidze ludzi
ja nie daje dupy każdemu tak jak ty, i sama się przejrzyj w lustrze. A poziomem inteligencji dorównujesz dwulatce, a nawet ona zadaje mądrzejsze pytania niż ty.

Gość Megan Y.
Bo co? Ty akurat wiesz, że daje dupy każdemu! Akurat! Każdy pasztet tak sobie tłumaczy, że jest lepszy, bo nie daje, a prawda taka, że nie daje bo nikt nie chce wziąć.. To raz .. Co do mojej inteligencji, to nie tobie oceniać - nie masz podstaw pustaku. Pisać to możesz sobie co tam ci przyjdzie do tego pustego łba. Na dowód napiszę, że twoja inteligencja jest niższa od inteligencji kury. Więc jakby nie było i tak jestem inteligentniejsza! Takie inwektywy cechują osoby bezrozumne! Każdy myślący ma argumenty!

Gość nienawidze ludzi
dorośnij dziecinko to wtedy porozmawiamy.....

Gość Megan Y.
Ty w ogóle nie powinnaś się wypowiadać w kwestii inteligencji, bo ewidentnie nie wiesz nawet co to takiego. Skoro uważasz, że twoje wypowiedzi są godne prof. Kołakowskiego, to zapewniam, że twoja filozofia nie ma żadnego uzasadnienia ani logicznego, ani żadnego innego! Nie ma też w twych wypowiedziach literackości, na wypadek gdybyś uważała się za Mickiewicza. Ani też psychologii - jeśli poczułaś się Woydyłło. W twoich wyziewach nie ma nic co mogłoby wskazać na choćby cień inteligencji!

Gość Megan Y.
O kolejny genialny argument! :O

Gość Megan Y.
Ewidentnie inteligencja to dla ciebie kraina nieznana!

Gość megiiiiiiiiiiiiiiiiiii
jak ja to uwielbiam :) wystarczy pojechać odrobine po ambicji i już się zaczyna, kto lepszy, kto bardziej komu dopieknie, kto wymyśli lepsze wyzwisko. myślisz że mnie to rusza co ty piszesz? mnie to obchodzi tyle co zeszłoroczny śnieg. ale widać biedactwo się przejęło bo ktoś na forum ją nazwał dziwką, założe się że teraz w nocy spać nie będziesz :)

Gość ile miała lattttttttekkk
żaden facet sam z siebie nie chce dzieci. Chyba, że zaliczy wpadkę po pijaku lub babka go złapie na dziecko. Wtedy dopiero chce. Ważne co ty chcesz. Jak chcesz dziecka to sobie z nim miej. dziecko będziesz miała zawsze. A faceci zdradzają/odchodzą. WIęc tylko zyskasz.:)

Gość Scaaarlett
Fakt, za mało szczegółów podałaś. Ciągle jesteście w kontakcie? Czy kiedykolwiek mówił o swoich uczuciach do Ciebie? Jak jest ostatnio? Widujecie się czasami, czy w ogóle ?

Gość Megan Y.
Hahaha .. Oczywiście ty wiesz wszystko geniuszu od siedmiu boleści. Ale nie wiesz, że podnosisz mój temat - więc to idealna nienawiść! :D Ależ ty musisz być chora. Mnie jak coś nie interesuje to tego nie ruszam, a ty gotowa jesteś podnosić mój temat pod przykrywką nienawiści. Urocze! Widać, że nikt cię nie kocha, bo szczęśliwi ludzie nie mają potrzeby wyżywać się w taki sposób. :D Aczkolwiek pisz dalej.. Opisz jeszcze mojego psa i jego inteligencję.. albo co tam jeszcze jesteś w stanie wymyślić. :D Bardzo się przejęłam.. naprawdę.. :D Kopnij jeszcze parę razy.. to mnie na pewno wykończy.. :D

Gość Megan Y.
Właśnie mnie to zastanawia. Ja często odczuwałam, że nie zależy mu za bardzo, ale to on podtrzymał kontakt kiedy wyjechałam. Choć rozstaliśmy się dziwnie, bo był zły i nawet nie chciał się pożegnać ze mną. Uznałam to za koniec naturalny - zresztą nawet sobie nie wyobrażałam, że przy takiej odległości ma to sens, tym bardziej przy jego zachowaniu. To on po czasie zaczął odbudowywać kontakt i zapraszać do siebie. Jeszcze nie byłam u niego- on wykazuje się cierpliwością. Jakby tylko o seks chodziło chyba by marny interes robił .. pisząc do mnie.. :P

Gość ile miała lattttttttekkk
Trudno ocenić. Może ma Ciebie za idiotkę? taka co we wszystko wierzy..itp. A jak Ciebie traktuje? założył Ci podsłuch w tekefonie, komórce? kamery w domu jak w bigbroderze?