Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olcia Blondi_86

Zadbane,zdrowe pięty,pomocy!!!

Polecane posty

Błagam Was,pomózcie mi!Moim problemem są wiecznie spękane pięty!Chciałabym w lecie nosić sandałki,klapeczki bez żadnego skrępowania.Juz sama nie wiem,co mam robić zeby chociaz w 50 % doprowadzic moje stopy do należytego wyglądu :( .Próbowalam wszystkich maści i tych z mocznikiem,i z gliceryną i zmiękczających, i soli takich specjalnych do kąpieli,pumeksów,tarek,smarowalam je maścią z vit A i na noc zakladalam bawełniane skarpetki...i doustnie biore Capivit Hydrocontrol żeby nawilzyć skórę i nic.EMO.czy macie jakies wypróbowane sposoby???Tak do 40 zł :)

Gość HRABIA MONTEKRSITO
POLECAM CI PEELING Z KAWY I CUKRU. jEST ŚWETNY MI POMÓGŁ

Gość asdfg
tez ciągle mialam popękane pięty,ciągle scieralam je tarka i nic nie pomagalo.Ale przeczytalam w gazecie porade kosmetyczki żeby zrezygnowac z tarki a co drugi dzień przy kapieli lekko zcierać pumeksem,na to krem.Zastosowalam sie do tego,używam kremu scholl ten do pekajacych piet,i naprawde mam w końcu piękne gładkie pięty.Przedtem darłam wszystkie rajstopy,nawet papcie.Niby pumeks to siedlisko bakteri,ja wymieniam go co dwa tygodnie,koszt 80 gr.