Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZalaMana000

PROBLEMY W DOMU!!

Polecane posty

Gość ZalaMana000

Mam problem jak pewnie każdy z was... Może od razu przejdę do rzeczy...nie jestem pełnoletnia, dopiero za 2 miesiące skończe 18 lat... Z mama sie nie dogaduję, nie ma jej w domu bo jest za granicą mieszkam z rodzeństwem... Pokłóciłam się z nią znowu, bardzo często to robimy bo ciągle ma jakieś problemy do mnie..( bo zrobiłam to i tamto, to nie miało być tak...) jest ciężko nie powiem, jestem w tym wieku że mama powinna być ze mną a jej nie ma. I myślę czy by się nie wyprowadzić do chłopaka...zresztą dziś mi napisała że mam się już pakować i wypierd...z domu :( nie wiem co mam robić. Powiedziałam jej że się wyprowadze i niech potem za mną nie pisze i nie dzwoni gdzie jestem i że mam wracać do domu w tej chwili...a ona się rozlączyła z GG i poszła nic mi już nie odpisując :( jestem załamana...Czy to dobry pomysł by się wyprowadzać i czy mam takie prawo i nie bedę mieć z tego żadnych problemów ?

Gość laluncia od kundzia
problemy w szkole problemy w domy zamknij sie w sobie inie mow nikomu bez akceptacji i bez ich wsparcia daja cie łózko i cos do zarcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CIEMNA STRONA POMIDORAAAAAAAAAAAAAAA