Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomaranczowy nick!!

co zrobic zeby mnie faceci podrywali?

Polecane posty

Gość zbyszko nie z bogdanca
Na 1 i 2 zdj, z lewej, ewntualnie blondynki na 2-im zdjeciu. Nie chce Cie martwic, ale skoro u Ciebie tekst podrywu, ma miec odpowiedni tekst to probuj dalej, a moze nie zostaniesz starą panną. Daj sobie opis "wolna" na gg. nk, badz fotce, moze Cie ktos "poderwie" super tekstem. elo elo zioma. Co do tekstow, do dziewczyn na zdjeciach to lecac po kolei byloby czesc, masz kogos..? moze umowisz sie na kawe... czesc, mam iphona umowisz sie? czesc mysmy sie juz kiedy nie spottkali? Tak to bylo w tym romantycznym filmie. Poderwajbym Cie, ale mi sie nie chce. Zrobilas na mnie wrazenie i chce Cie poderwac. elo elo zioma po raz 2-gi.

Gość pomaranczowy nick!!
zakochałam sie w przedmówcy!

Gość pomaranczowy nick!!
"czesc mysmy sie juz kiedy nie spottkali? Tak to bylo w tym romantycznym filmie. " KOCHAM CIĘ nie wiem do której z dziewczyn to było bo już się pogubiłam, ale z takim tekstem to wygrywasz AJ LOW JU

Kochaj kochaj bo milosc to najlepsze uczucie, tylko nie zakochuj sie zabardzo bo juz raczej nigdy sie nie spotkamy. Tekst kiedys bedzie musial pojsc w uzycie, choc mialem duzo prostszy myslach na podryw.

Gość pomaranczowy nick!!
waroem@op.pl mozesz mni epodrywac do woli........ ach coraz bardziej sie zakochuuuuujęęęęęęęęę

Co za słodzenie :) Napisalem podrywa.