Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milinho

seks tylko z jedna osoba

Polecane posty

Gość milinho

czy nie lepiej w zyciu poczekac na te jedyna osobe i tylko z nia uprawiac seks?

Gość wielkanocny głosik
Lepiej. Ale są duże szanse, że taka osoba się nie znajdzie. tak czy owak seks zawsze najlepiej uprawiać z porządnymi ludźmi, do których się ma zaufanie i z którymi nas wiele łączy🖐️

życie jest zbyt krótkie by ograniczać się do jednej osoby trzeba poznawać samego siebie, odkrywać:) właśnie przez te wszystkie świętoszki rozbijają się związki bo nagle chcą zobaczyć jak to jest z kimś innym,doświadczyć czegoś nowego...

Gość wielkanocny głosik
Nie jestem świętoszkiem. Zycie jest zbyt krótkie, żeby się rozdrabniać na dziesiątki związków, w których nigdy nie pozna się drugiego człowieka. Jeśli ktoś czuje, że kocha i jest mu dobrze, że ma o czym rozmawiać, że może leżeć i patrzeć - powinien iść za tym. W przeciwnym razie dowie się, ze każda osoba jest inna, że każdą można wymienić, że nie ma w ludziach tak naprawdę niczego wyjątkowego a w razie niepowodzenia można znaleźć kogoś innego. Nigdy nie wystarczająco dobrego. Wtedy zaczyna się prawdziwa samotność.

Gość milinho
widze ze fizyczna przyjemnosc to dla was sens zycia

zgadzam się z autorką :-) to żadna sztuka powiedzieć sobie, że cos nam w kimś nie pasuje i zwinąć żagle, zacumować na krótko u kogoś innego i tak w kółko Macieju sztuką, więc i czymś co zdobędziemy i utrwalimy, a zatem i uszanujemy, jest zbudować prawdziwe uczucie i wiem jedno - seks z miłości ma inny smak niż seks dla sportu o wiele piękniejszy

Gość wielkanocny głosik
Bo fizyczna przyjemność jest ważna. Ale zanim się kogoś "wypróbuje" w te klocki widać - czy umiemy ze sobą gadać ( na wypadek, gdyby w łózku któreś oczekiwało czegoś innego), czy działamy na siebie (zapach, smak, podniecenie, "efekty specjalne", czy odbieramy kogos jako arakcyjnego i pociągającego), widać jaki mamy temperament w robieniu róznych rzeczy, jaki charakter. takie rzeczy też się bezpośrednio przekładają na seks, tak samo jak na inne dziedziny życia. Ja wiem, ze ktoś, kto się brzydzi ludzi - potu, łez, kataru, kto zauważa w innych najmniejsza wadę i za ideał uważa fotoszopowane stwory z gazet i netu, nie jest dla mnie partnerem do niczego.

wszystko pięknie ale czy naprawde się tak da? a jak nie spotkasz tego jedynego to ile można czekać,,,,,

Gość _marcia
Witam, jestem mężatką od 12lat i mój mąż jest tym jedynym. Uważam, że warto poczekać i na pewno znajdzie się tą wielką miłość. Wiem jedno, wcale nie ciągnie mnie do innych mężczyzn.

Gość wielkanocny głosik
Nie jest tak, że "na pewno" znajdzie się. Nawet statystycznie jest to niemożliwe;) Znalezienie miłości jest bardzo trudne, to prawdziwy cud i dlatego ludzie nie powinni go odrzucać. Powinni umieć walczyć o to, co dla nich ważne, a nie iść na łatwiznę.

Gość SzwajnaRajna
najlepiej wziąć jakieś dwie młode koleżaneczki (nieródki) wygłodzone i im dogodzić

Gość wsciekly dzik
tak zaczekac i zrobic to z ta wlasciwa osoba a nie z byle szmata co daje na prawo i lewo

Czy ja wiem chyba łatwiej trafić w totka niż tą jedną na milion ;) :P No chyba że ma się bogatą wyobraźnię i TEN lub TA wydaje się że lepiej do budy przywiązać się nie da. :D

wielkanocny głosik - zgadzam się. nie dla wszystkich jest to droga do szczęście, bo każdy oczekuje od życia czego innego. Ale mi pasuje twój pomysł:). W moim przypadku po prostu tak wyszło i mam nadzieje, że zostanie :)... Nie ma idealnych związków, ale są takie w których ludzie z miłością trwają przez całe życie. Ja mam nadzieje, że takie życie mnie czeka :)

Gość chcemuzaufac
chyba Cię pojebało! ; O owszem, rozumiem, że kiedy jest się w związku, to "nie wypada" zdradzać; ale skoro się nie jebało, to powinno się najpierw życia urzyć, a dopiero potem ustatkowywać!