Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość htrjhhyhy

czuje sie nikim;(

Polecane posty

Gość htrjhhyhy

mam 23 lata nie mam znajomych- z własnej woli po prostu nie czuje potrzeby utrzymywac kontakt z innymi ludzmi;/ wrecz uciekam od tego bo czuje sie nudna, niegodna, zbyt nijaka? nie wiem mam to od lat;/ zwiazalam sie z toksycznym facetem-krzyki, awantury i alkochol nasza "normalnosc" w zwiazku...odeszłam 2 mc temu czuje smutek i przygnebienie od tego czasu ale stwierdziłam ze tak bedzie najlepiej dla mnie poza tym podobno jestem mila dziewczyna, całkiem ladna itp ja za to czuje sie potworem ogromnym tłustym i wstretnym teraz waze 64 kilo przy 167 i czuje sie gruba ale jak wazyłam 58 czułam to samo wiec nie wiem czasem nie chce mi sie zyc chociaz staram sie by bylo ok brak mi zainteresowan, hobby mam wyuczona bezradnosc- wydaje mi sie ze nie podołam wielu rzeczom np.nie poszłam na studia do innego miasta bo sobie nie poradze nie pojde na basen bo nie umiem pływac i napewno sie nie naucze

Gość pomaranczowy nick!!
kochana POMODL SIE!! BOG DODA CI SILY:) JA W CIEBIE WIERZE!

tez tak mialam, mododl sie BOG JEST THE BEST, MI DAJE SILY, ON ZAWSZE JEST I BEDZIE ZAWSZE Z TOBA :). WEJDZ NA NETA POSZUKAJ ZNAJOMYCH Z NETA, ZAPISZ SIE NA SILKE WYJDZ N A SPACER. JESTES PIEKNA MILA DOBRA I MASZ DOBRE SERCE!!! POWTARZAJ SOBIE TO !!!! JESTES DOBRA , NIE WPADAJ W DEPRECHE POSZUKAJ ZE KUMPELI Z NET APOJDZ Z NIA NA PIWO I BEDZIE GIT ;) NIE ZALAMUJ SIE SZKODA ZYCIA NA PIERDOLY ! KUP SE PIWO NIE BADZ SMUTNA. IDZE PIEKNA POGODA TO SAME PARTY TIME. XXX

Gość htrjhhyhy
up