Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makrelkamakrelkamakrelka

dziwne zachowanie przyjaciółki- jak je rozumiec?

Polecane posty

Gość makrelkamakrelkamakrelka

Miałam przyjaciółkę, poznałam ją kiedyś w pracy i tak się trzymałyśmy razem. Bardzo fajna dziewczyna, lojalna, uczciwa zawsze mogłam na nią liczyć. Niestety, tak ze 2 miesiące temu zachowałam się niezbyt w porządku wobec niej, wiem sama tego bardzo żałuję. Najpierw próbowałam z nią porozmawiać na ten temat i wyjaśnić- nie chciała, spytałam czy się na mnie obraziła odpowiedziała-" To nie jest dobry czas ani miejsce aby o tym rozmawiać". Unika mnie, proponowałam kawę- nie zareagowała, pisałam o pierdołach typu " może wybrałbyśmy się na zakupy" odpowiedziała, że nie ma czasu. Tak od dwóch miesięcy- ostatnio zaoferowałam jej prace zlecone w firmie mojego narzeczonego- zero reakcji, na przesłane życzenia wielkanocne- nie odpowiedziała, na zyczenia urodzinowe odpisała " dziękuję". Nigdy mi wprost nie powiedziała o co chodzi, że jest obrażona o co ma pretensje, mamy wspólnych znajomych, czase pytam ich o nią to odpowiadają " Nie jestem rzecznikem prasowym Moniki". Nie wiem, jak to rozwiązać, chciałabym aby było jak dawniej- wiem, że popełniłam błąd, ale przecież nie zabiłam jej matki! Co mam robić?

Gość łoauboga
olej ja skoro ona tak robi dawac i prosic to troche za wiele

musisz zapytać wprost, i powiedzieć, że pytasz ostatni raz, jeżeli się odezwie to spoko to wtedy wyjaśniać a jeżeli nie to widocznie jej już nie zalezy i lepiej odpuścić bo nie ma co się narzucać