Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
bułeczki

...

Polecane posty

ja mam 16 lat i moj przyjaciel tak to nazwe mial 27 . dobrze sie dogadywalismy , super wszystko bylo . nie uprawialismy seksu mimo ze mial okazje bo tez bylismy ze soba na noc tam jekies pieszczoty wiadomo . znalismy sie 8 miesiecy to byl moj taki pierwszy facet bo przed nim z zadznym sie nawet nie calowlam . bylam zadowolona ze mnie chce , to ze był starszy dodawalo mi pewnosci siebie . jakos potem przestala nam sie rozmowa kleic , i stwierdzilismy ze lepiej sie nie meczyc ze soba . ja jestm dosc trudna osoba wiec sie nie dziwie . przeszkadzalo mu ze nie jestem pewna siebie i plowe czsau musi tracic na przekonanie mnie ze jestem ladan takie sprawy itp...moz e penie tez to ze moja mama sie zaczela wypytywac co nieco ale bylo bardzo milo i fajnie ! jezeli jest spoko to naprawde moze byc fajny zwazek ! ale czasami zastanawiam sie czy to nie bylo tak ze on nie mogl sobie w swoim wieku kobiety znal . byl dosc dziwnym facetem . i czulam sie tak jakbym tylko byla do macania itp. czsami . ale potrzebna i akceptowana . to wazne

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować