Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruche_ciasteczko84

Co o tym myślicie - jest ciąża ?

Polecane posty

Gość kruche_ciasteczko84

Dzisiaj rano na teście wyszły mi 2 kreseczki ale druga strasznie blada i anemiczna, pobolewa mnie lewy jajnik, a @ powinnam dostać wczoraj. Co o tym myślicie? Okropnie jestem zdezorientowana a przez te święta nie mam jak potwierdzić czy to ciąża czy nie :(

Gość kruche_ciasteczko84
Ostatnia @ w normie. Staramy się dopiero pierwszy miesiąc, pewnie dlatego jestem taka nabuzowana.

Gość karia1
moze mi tez pomożecie... ja bralam pierwszy cykl duphaston od 15dc do 25dc.. dzis mam 32 dc.. boląmnie jajniki i piersi, od tygodnia mam temoke powyzej 37, test 2 dni temu byl negatywny.. czy to normalne ze @ tyle nie ma?

Gość karia1
od 16dc do 25dc.. przepraszam za pomyłke;*

Gość karia1
nie potrafi mi nikt powiedziec jak to jest z tym duphastonem? kiedy najlepiej zrobic test? jest 8 dzien od ost tabletki..bo w niedziele juz nie wziełam;/

Gość wariaci
test negatywny brak ciązy czekaj okres przyjdzie

Gość wariaci
karia1 to odpowiedz na twoje wpisy

Gość karia1
bo by juz coś wykazał no nie?? eeeh szkoda..to skąd ta temp.???

Gość Sierpniowa Mamuśka
Według mnie na 100 ciąża, tez tak mialam i nawet wyrzucialam test, bo nie wierzylam, a tu jednak :-) Mocna kreska wyszla dopiero 1,5 tyg po 1szym teście GRATULUJĘ

Gość aat
Ja robilam test 3 tyg po zakonczeniu okresu bo sie doczekac nie moglam heheh i tesh mialam na poczatku tylko jedna kresk a druga blada kreska sie pojawila po ok 20 minutach a na opakowaniu bylo napisane zeby nie interppretowac wyniku po wiecej niz 10 minutach wiec myslalam ze nic z tego, za tydzien powtarzalam i byly jush dwie krechy wiec ja mysle ze TAK a dzisaj mamy jush 6 tyg skarba wiec powodzenia , trzymam kciuki :)

Gość kruche_ciasteczko84
Dziękuję za odpowiedzi kochane, troszkę się uspokoiłam. Buziaki

Gość hanqas
W 2 tygodniu ciazy zrobilam test i wyszedł negatywny. Poniewaz dalej nie bylo @, bplały mnie piersi i jajniki powtórzylam test tydzien pozniej i wciaz byl negatywny. Dopiero trzeci test w 5 tygodniu pokazał ciaze. Ten trzeci był najtańszy ;)