Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tergfdu9iokcl

Nie traktuję seksu jako dopełnienia do związku.....

Polecane posty

Gość tergfdu9iokcl

Seks i miłość to dla mnie coś zupełnie innego, znaczącego co innego. Może być miłość bez seksu i seks bez miłości. Pieprzę się z facetami, którzy mi się spodobają, z którymi chcę to zrobić. Nie mam żadnych hamulców :classic_cool:🖐️

Gość wsciekly dzik
bo jestes szmata obys kiedys nieryczala z tego powodu

Gość tergfdu9iokcl
wsciekly dzik Czemu szmatą? :P A facet ruchający kogo popadnie, to kurwa bohater? :D Puknij się w łeb 🖐️

Bardzo głęboka analiza wątku miłości i seksu ;) ale czego można się spodziewać po kimś, kto wsiada za kółkiem samochodu i z dumom mówi że jest trzeźwy ale w duupie ma to że hamulce nie działają jak należy. :P

Gość Robo mixer
Yep. Nie prowokuj. Bo zasadniczo faktycznie nie masz się czym chwalić - to raz. A dwa - faktycznie gówno to nas obchodzi.

tergfdu9iokcl jak chcesz sie wyszaleć to faktycznie można tak :) można się bzykać bez miłości to prawda

Gość Pan_Nikt
Twoje życie, Twój wybór. Nie ma w tym nic pozytywnego, ani negatywnego. Moje podejście jest zupełnie inne i jedynym powodem dla którego miałbym Cię osądzać, jest możliwość poważnego związania się z Tobą, uznałbym wtedy że różnice pomiędzy nami są zbyt głębokie. A tak... baw się dobrze:)

Gość wsciekly dzik
do tej paniusi wyzej na ciebie to napewno bym sie nie zucil

Gość lafirynda-marcysia
jezeli wybierasz sobie facetow, ktorzy sa wolni to jest ok, bo jestes dorosla i rob sobie co chcesz, ale jezlei bzykasz sie z mezami i ojcami to jest mi ciebie zal. a co do facetow to racja, jak facet wchodzi do kazdej dziupli to koledzy mu poklaskuja, a jak dziewczyna sobie uzywa to inne dziewczyny zarz obgaduja, po prostu kobety sa niesolidarne

Gość Pan_Nikt
Uogólnienia są dobre, pozwalają się wyżyć bez żadnego powodu. Ja tylko napisałem, że po prostu każdy musi być gotowy na konsekwencje tego co robi. Nigdy nie miałem przygody na jedną noc i było dla mnie barierą w kontaktach z pewną dziewczyną, że ona miała i się rozstaliśmy. Sam uważam, że dobrze poczekać z seksem na pojawienie się jakiegoś uczucia, świadomości, że dana osoba Ci odpowiada. Poza tym zawsze może zabawa skończyć się ciążą (nie ma 100% antykoncepcji, jestem przeciwny aborcji, czyli ucieczka od problemu nie wchodzi w grę), więc dobrze znać osobę z którą możesz zostać połączony do końca życia przez dziecko. Ostatecznie, choć nie najmniej ważne, choroby weneryczne. Może nie od razu HIV, ale sam znam dziewczynę która nabawiła się chlamydii. I teraz patrzę na to co napisałem, myślę o nocy przyjemności w zamian i dla mnie nie warto. Ale każdy ma swoją opinię. Tylko nie zdziw się, że jak trafisz na chłopaka, który akurat sam prowadził się bardziej cnotliwie, że może mieć problem z Twoją przeszłością, bądź gotowa na ewentualne konsekwencje. Jeśli Ci to nie przeszkadza, czemu miałoby to kogokolwiek interesować, co robisz w swojej sypialni (przynajmniej jak długo nie uruchomisz strony z filmami ze swoich przygód, wtedy mogę się jednak zalogować i obejrzeć;) ).

Gość hej hej
kazdy powinien sobie ulzyc

Gość wsciekly dzik
ale nie ze szmata

Gość hej hej
to juz twoj wybor z kim chce i jaka jest jego potrzeba

Gość JimmieJean22
Kiedy facet pieprzy się z każdą, to jest macho i ma bogate życie seksualne. Kiedy kobieta z każdym, jest szmatą i dziwką. Je^any stereotyp. Kobiety też mają prawo. Ale zarówno przeszłość kobiety, jak i mężczyzny może mieć znaczenie dla drugiej połowy.