Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcemuzaufac

Boję się mu zaufać... A jestem z nim w ciąży..

Polecane posty

Gość chcemuzaufac

Jestem z chłopakiem 8 miesiąc. Chodzę do 2 liceum, on do 3. Kuba starał się o mnie 1,5 roku. Dlaczego tak późno się zgodziłam? Wiedziałam, że czasami ćpa, chodził cały czas na wstawce, spał z którą mu się żewnie podobało.. Nie chciałam takiego związku. Ale przy szczerej rozmowie, placząc, obiecywał, że chce zacząć nowe życie, ze mną w roli głównej. Uległam. Ćpanie zamienił na papierosy, ma umiar w piciu, a seks z tzw. "masówką" zamienił na mnie. Po 3 miesiącach związku wiedziałam, że to "ten", ufałam mu bezgranicznie. Wykonaliśmy rytuał nieśmiertelności, mieszając swoją krew; dzieliło nas pełne namiętności, furiackie uczucie. Każda mi go zazdrościła, straciłam mnóstwo kontaktów. Ale miałam najwspanialszego chłopaka.. Po 5 miesiącach związku znikł na 4 dni.. Byłam w szoku, wiedziałam, że coś znowu brał. Płakał, przepraszał, mówił, że to był ostatni raz.. Uwieżyłam. Potem to wszystko powtórzyło się pare razy, ale zamiast narkotyku, był schlany do utraty świadomości... Nie wiem czy mogę mu zaufać, udałam, że nic się nie stało.. Patrzymy na oprzyszłość myśląc o wsplnym życiu.. Boję się mu zaufać. Wiem jedno, jestem z nim w ciąży.. Pomocy!

Gość kardashia
Moim zdaniem on ma problem.Jest uzalezniony i trudno mu będzie z tego zrezygnowac mimo tego,że pewnie by chciał. Dobrze,że jest dla Ciebie dobry ale w związku a tym bardziej gdy jesteś w ciąży ważna jest odpowiedzialność. Po za tym jesli dalej będzie brał po jakims czasie zacznie się wbrew sobie zmieniać...np. może Cie uderzyć ,wpaść w nagły niespodziewany szął lub robic inne rzeczy. Nie chce Cie straszyć ale porozmawiaj z nim o tym i o tym czego się boisz... TYm bardziej o obawach w ciązy. Powiedz,,że jeśli Cie kocha i to uszanuje to wszystko będzie ok itd ale jak dalej to będzie chcoiaż w małym stopniu się powtarzać to zagroź,że z nimnie będziesz czy cos... Musi na niego coś naprawde silnego zadziałąć bo inaczej będzie cięzko.,..

Gość nanananna
jak dowie się o ciąży to cie oleje to taki typ człowieka wystraszy się odpowiedzialnosci :(

rytuał nieśmiertelności, mieszając swoją krew SZOK a badania robił na HIV i na inne cholerstwa ???? co do tematu pomóc , ale jak ? on uzależniony ( nie wiem od czego ) będzie ciężko myślę że dziecko w tak młodym wieku go dobije i mu odpierdoli na maksa zostawi i pójdzie w tango skoro Ty nie jesteś motywacją to już nigdy nie będziesz co do dziecka to hm test robiłaś czy intuicja ?

Gość panczodendron
ale idiotka z Ciebie, że z takim menelem się zadajesz i dałaś mu się zapylić . . .

Gość Ewwwcia17
idiotką to nie jest. mnóstwo osob ma problem,mam wielu "znajomych"(teraz juz niezbyt ,bo odstraszyli mnie tym co wyprawiaja)którzy byli ZAJEBISTYMI ludzmi,dobrze uczacymi się,a postanowili zmienic swoje zycie w tak zwana "kinder mafie":o kipa,maryśka,dropsy...to nie znaczy,że nie są dalej fajni ale stracili w oczach inncych. dziewczyne rozumiem-kocha go. Może jest fajnym czlowiekiem tylko sie pogubil. Zle towarzystwo z ktorym cpa. Jest mlody,moze nie jest uzalezniony tylko to bardziej szpan lub chec zabawy. Ale Tobie sie dziwie. Bez gumek z "narkomanem" Widocznie tez nie masz za duzo oleju w glowie,ale to moje zdanie.

moim zdaniem to kocha, ale chce zabawy. wiadomość o dziecku przyjął dosyć spokojnie, nie ukrywam, że był w szoku, ale chce mnie wziąć z rodzicami pod swoją opiekę ;]