Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niespokojna fala

........CZY JA WYCZUWAM MYŚLI INNYCH ????

Polecane posty

Gość niespokojna fala

Czasami ogarnia mnie dziwny niepokój. Co to może oznaczac? Zupełnie nieoczekiwanie czuje nagly przyplyw dziwnej siły w okolicach serca, uczucie przypominające tęsknote. Mam wtedy wrażenie, że ktoś o mnie myśli (pozytywnie bądz negatywnie). Niekiedy sprawdzam godzine, po czym okazuje się, że o tej samej porze ktoś przesłał mi np. emaila. Czy ktoś ma podobnie?

Gość ile miała lattttttttekkk
ja mam takie coś jak mnie starają się w bambuko zrobic.

Gość niespokojna fala
hmmm....to ciekawe, bo dzis juz od ponad godziny czuje ten niepokój...zupelnie nie wiem dlaczego.

Gość mruczek miau miau
ja też tak mam. to jest nasz tzw. szósty zmysł. wiele osób tego doświadcza.

Gość pracuję w sklepie
I zawsze wiem, kiedy wejdzie mąż. Po prostu wiem, że on idzie. To samo miał mój pies. Szedł do drzwi gdy ja lub mąż nadchodziliśmy, a wcale nie było to takie regularne. Kot sobie gorzej radzi, ale też potrafi:)

Gość pracuję w sklepie
Eeee. szósty zmysł to sex, my tutaj rozmawiamy o siódmym zmśle:) Niektóre stałe klientki też poznaję po krokach. A jeszcze inne potrafię przyciągnąć myślami, choć wpadają tylko raz na kwartał:)

Gość hgy t6i
rany boskie, co w tym trudnego rozpoznawac ludzi po krokach? toz nie ma nic w tym nadzwyczajnego, kazdy chodzi inaczej i po jakims czasie da sie poznac, ja wlasne koty rozpoznaje na sluch, jak ktorys po mieszkaniu biegnie, po tuptaniu :O i co, mam niezwykle zdolnosci? no luuudzie :O co do psow i kotow poznajacych kiedy wlasciciel wraca, to tez od dawna wiadomo ze zwierzeta tak potrafia, nawet ogladalam program o psie ktory siadal po drzwiami jak jego pan wiele km od domu, wychodzil z pracy a co do autorki- to moze byc nerwica

Gość cóż za racjonalizm:o

Gość niespokojna fala
hmm...a więc to może byc choroba, mam jednak nadzieje, że nie.

Gość mruczek miau miau
nie rozumiem, jak seks może być zmysłem....

Gość motylczanka lubianka
Ja mam podobnie gdy wyczywam jak ktoś kłamie... po prostu czuję to i juz. Choćby gadał jak najęty ze to prawda i tak wyczuję.... Nieszczerość też wyczuwam;p

Gość mruczek miau miau
żadna choroba. to się nzaywa 'intuicja'.

Gość hgy t6i
bo klamstwo to mozna wyczuc po mowie ciala, nawet podswiadomie autorko, mialas ostatnio duzo stresow?

Gość efka smutna
grwgreqgeqb

Gość pracuję w sklepie
Stąd nazwa: seks: szósty zmysł. A że nie rozumiesz?:o Jak masz 9 lat, to ni rozumiesz...

Gość niespokojna fala
Całe życie mam stresy...tą "intuicje" odczuwam od ponad roku...przed tym zjawiskiem miałam dośc trudny okres w zyciu ale wczesniej tez nie miałam łatwego życia. W sumie od dzieciństwa mam poważne problemy, jednak dopiero teraz doświadczam tego dziwnego zjawiska.

ja również jestem wyczulona na kłamstwa i kręcenie, zatajanie prawdy itp. Ale też jak ktoś tu już pisał, czasami 'przyciągam ludzi myślami' albo coś w tym rodzaju, zdarza się, że idę po mieście i pomyślę o kimś kogo dawno nie widziałam i tego samego dnia go spotykam. ale pewnie tylko sobie dopowiadam do tego metafizyczny sens :D

Gość hgy t6i
wiesz, ja tez czulam dziwne uczucie w klatce piersiowej, jakis ucisk ktory trzymal mnie i za gardlo i zoladek do tego, nie da sie tego opisac, no i okazalo sie ze to nerwica :P

Gość pracuję w sklepie
ja pisałam o przyciąganiu myślami. Ktoś wpada do mnie- ostatnio tak było- raz na rok. Ale zgadałam się z inną klientką, która ma problem i miałam się skontaktować przez kogoś z tym facetem, a on po godzinie przychodzi tak po prostu:)

Gość niespokojna fala
Ja czuje taki ucisk tylko w okolicy serca....To wszystko zaczeło się od znajomosci internetowej, poznalam kogos, w kim się zauroczyłam. Pisaliśmy do siebie przez pewien czas na gg. Ostatecznie nie doszło do spotkania, jednak przez caly ten okres miałam wrażenie, że wiem, kiedy ta osoba o mnie myśli. To były zwykle stałe godziny. Dowodem były przesyłane od tej osoby wiadomości do mnie. Od tamtej pory stalam się bardzo wyczulona na takie dziwne stany. To dziwne uczucie potrafi się pojawic w najmniej oczekiwanym momencie. Zupełnie nalgle, mogę byc czyms niezwykle zaapsorbowana i nagle czuje silny przypływ energii.