Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomidorowa plus kluski

czy mam odejść czy co robić?...

Polecane posty

- zaczęlam kręcić z fajnym facetem - przespałam się z nim po kilku dniach - potem znów się spotkaliśmy - nie pisuje i nie dzwoni po kilka dni - nie interesuje się co u mnie słychać - zrobiłam mu o to awanture i miało być dobrze bo "nie chodzi mu tylko o seks" - ale się nie zmieniło - na pewno zadzwoni po świętach by się spotkać co powinnam zrobić? - spotkać się z nim i udawać że wszystko ok i czekać aż ewentualnie zakwitnie w nim uczucie - bez pośpiechu i wymuszania niczego - zrobić mu znów awanture że mnie zlewa - kopnąć go w dupe i odejść i szukać sobie innego hmmmmm :o

Ale o co ci chodzi? dalas mu dupy jak zwykla kurwa po kilku dniach i myslisz ze cie bedzie kochal i szanowal jak sama sie nie szanujesz?

Gość pomaranczowy nick!!
sraj na niego

spadaj gosia nie jestem kurwą i nie życze sobie takich komentarzy. nie akceptuje takich patriarchalnych poglądów. Jak widzisz on także dał mi dupy po kilku dniach i ja go szanuje więc dlaczego on miałby mnie nie szanować? :o

Dla kurw nie ma szacunku.bedzie Cie dymać jak dlugo sie dasz.miej resztke honoru i daruj sobie

Gość pewnie ze tak
pomidorowa sama ukierunkowałaś go na seks idąc do łózka po kilku spotkaniach a teraz jeszcze sie burzysz :( hmm jak traktujemy siebie tak traktują nas inni :) u faceta robisz za zabawkę sama sobie odpowiedz co zrobić

Gość aga552
lepiej go olej

z tymi kurwami darujcie sobie komentarze bo to żal :o co to rozstania to własnie zerwałam z nim wtedy bo mi sie to nie podobało, ale chciał to naprawić i dałam mu szanse... tyle ze nic się nie zmieniło ja rozumiem że on sie tak nie zaangażował jak ja, tyle ze hm... nie wiem czy powinnam dalej w tym tkwić i dać mu czas, czy być konsekwentną i odejść skoro nie dotrzymał słowa... nie chce odchodzić :(

ps mam wrażenie że w tej akurat relacji seks lub jego brak nie miał większego znaczenia. to taki charakter tego faceta. mogę się mylić ale na pewno nie miał przeważającego znaczenia.

Gość pewnie ze tak
zrób test nie daj mu d*** przez kilka dni udawaj ze jest wszystko ok pięknie itd tylko bez seksu zwieje szybciej niz myślisz wtedy przyznasz nam racje

Gość mruczek miau miau
gosiavongosia ale gnojem od ciebie zajechało. to, że dziewczyna ma tak,i a nie inny problem nie upoważnia cię do nazywania jej kurwa!!!

Gość hgy t6i
moim zdaniem facet cie zaliczyl, odfajkowal i zapomnial niesttey, ja sama jestem faministka i nie uznaje patriachatu ale faceci to faceci i trzeba myslec jak oni :P laski dziela na latwe (je sie zalicza i zapomina) i trudne, warte zachodu a ty idac z nim do lozka po kilku dniach sama zaliczylas sie do tych latwych, przykro mi, nastepnym razem powstrzymaj sie od seksu troche dluzej

no właśnie nie chce być zabawką ale z drugiej strony nie wiem czy on to robi świadomie. jakoś tak czuję że on nie rozkminia za bardzo tego i nie stosuje żadnej taktyki ani nie ma do mnie planu jak to by zrobić ze mnie zabawke. Raczej coś w stylu "jest fajnie ale mam tyyle innych fajnych rzeczy na glowie że przypomina mi sie ona raz na pare dni i spotykajmy sie raz na tydzień... o nie, chyba jej sie to nie podoba? awantura? spoko wyluzuj bedzie dobrze... ups a jak zacznie mi robić awantury? czy ja chce wejsc pod pantofel???" tak go rozkminiam - jaką taktyke zastosować by go usidlić i by pomyślał że jednak nie czyham na jego wolność itp :)

Gość hgy t6i
aha, o zakwitniecie uczucie w nim powinnas sie postarac przed seksem, teraz to juz po ptokach seks nie jest sposobem by rozkochac faceta :P

ps oksymoron na górze - rzeczywiście chce go usidlić ale nie pozbawiając wolności :P ps no właśnie wokoło mnie inaczej widze te łatwe i trudne. Mojej przyjaciółki związek zaczął się od seksu... moja wspolokatorka poszła ze swoim chłopakiem do lożka po tygodniu... no sporo było takich przykładów na bakier.

nie no co to za gadanie - jakby "po" seksie już nic nie można odkryć fajnego w partnerze... no cóż pozostaje mi nie przyjąć oferty spotkania, lub przyjąć ale bez seksu

Gość hgy t6i
w pewnej madrej ksiazce przeczytalam "kobieta mysli jasno przed seksem, po seksie nie, facet mysli jasno po seksie a przed seksem nie" jakos tak, bo doslownie nie pamietam u ciebie widac ze to sie sprawdza :P :P :P

Faceci nie lubią łatwych kobiet, przekonałaś się na własnej skórze, na przyszłość z kolejnym bądź mądrzejsza

Gość aga552
a ja ci mowie olej go :P dalej nie widzisz na czym mu jedynie zależało?

poniekąd prawda :P po seksie kobieta się bardziej wkręca a u faceta tak nie jest

może. a jak będzie chciał się spotkać?

Gość hgy t6i
ja bedzie chcial sie spotkac to nie idz z nim do lozka, zobaczysz czy mu zalezy umow sie z nim w publicznym miejscu zeby nic sobie nie wkrecil ze bedzie seks :P