Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to jest głupie?

Czy wypada wyjść samemu biegać?

Polecane posty

Gość czy to jest głupie?

Mam pytanie: Czy wypada wyjść jutro samej biegać? Bo znam takie miejsce gdzie praktycznie nie ma ludzi, tylko przejeżdżają samochody czasem i chciałabym sobie jutro wyjść pobiegać. Zwykle wychodzę z koleżanką, ale ona się rozchorowała i przed pare dni nie będzie mogła, więc nie chcę psuć sobie kondycji tylko ciągle się trenować, ale trochę mi głupio tak samej iść biegać;/ Jak wy byście się czuły? WYchodzicie czasem same biegać?

Gość carlton cole
ale masz problem ograniczona jestes

dlaczego od razu głupio ?:) wielu ludzi na mieście spotykam co śmigają sobie sami po chodnikach :D i to w celu poprawy kondycji a nie śpieszenia się na busa czy tramwaj, widzę po stroju :P no chyba, że jest to miejsce jakoś co podchodzi pod niebezpieczne, bądź odludnione .... to daj sobie spokój

Właśnie lepiej biegać samemu, niż z kimś. Nikt nie ględzi, można się skupić na bieganiu :P

Gość czy to jest głupie?
piwo z sokiem - no właśnie w takim miejscu zamierzam biegać - odludnionym i niebezpiecznym, bo nie ma tam praktycznie ludzi i nikt nie widzi jak się męczę i biegnę :P

Gość czy to jest głupie?
aky - ale zawsze z towarzystwem to jest jakoś raźniej i zawsze można się do kogoś odezwać. a powiedzcie mi jeszcze czy wypada wyjść biegać JUTRO? w końcu to jeszcze będzie święto i w dodatku lany poniedziałek, wyjdę oczywiście wieczorem ale i tak jestem narażona na to że mnie ktoś "zleje" :P

Gość Ja też chciałabym pobiegać
Bieganie mi sie nawet ŚNI... ale się wstydzę :-( Wiem że to głupie, ale nic na to nie poradzę. Czemu ja musze być taka zjebana 😭

Gość czy to jest głupie?
proszę nie przypominaj mi o snach, bo dziś miałam taki koszmar, że jak się obudziłam to byłam zalana łzami :P

Kurwa ciesz sie ze masz nogi i biegasz a nie problemy stwarzasz sobie

hmm ja bym jednak spróbowała, przecież będziesz biegać w dzień, weź jakiegoś odtwarzacza mp3 i miłego biegania życzę :) wiesz, ja sama nie raz nie dwa chodziłam w "straszne miejsca" po nocy nawet każdy miał mnie za idiotkę :D a ja tylko mówiłam - przecież każdy boi się tych miejsc (chodziło, że w nocy) i kto miałby tam być prócz mnie :D hehehe świrnięta jestem ;p

Gość czy to jest głupie?
piwo - hehe:D tylko, że ja się nie boję nikogo :P Bardziej boję się wyśmiania i dziwnych krzywych spojrzeń, że biegam sobie jak jakaś głupia :P:D Ale jak deszcze mnie jutro nie zaskoczy to sobie wyjdę pobiegać ;)

Dziewczyny, naprawdę nie wstydźcie się biegać, weźcie mp3 z fajną muzyką i do dzieła;) ja wolę biegać sama, wtedy mam czas na wyciszenie, przemyślenia itd:) i jestem potem taka pozytywnie naładowana:) a ludzie, których będziecie mijać, wcale nie będą się z Was śmiać, tylko podziwiać, że macie zapał do sportu :)

Gość czy to jest głupie?
no nie wiem, nie wiem. Bo ja np. z koleżankami często śmiejemy się z ludzi którzy sobie biegają :P Tylko, że wstyd z drugą osobą można jakoś znieść, a jak będę sama to wszystko wezmę na siebie :D

daj spokoj, czym ty sie przejmujesz? wstyd to sie zapuscic i miec potem nadwage, a nie dbac o zdrowie i kondycje! Ja sama byłam dzisiaj na rowerze i to rano i mam w dupie czy wypada czy nie :D a jak wieczorem wyszlam na spacer to sporo biegających widziałam

Gość czy to jest głupie?
to fajnie :) W takim razie wyjdę jutro biegać, jeśli będzie ładna pogoda ;) o 18 :) ktoś się przyłączy?:)

Gość czy to jest głupie?
ja na rower lubię tylko z kimś, bo lubię pokonywać dłuuugie dystanse, a sama nie pojadę tak daleko:)