Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lauraaaaaa

Kilka pytań na temat palety cieni do powiek

Polecane posty

chodzi mi o coś tego typu: http://images38.fotosik.pl/33/25215e0b7dfacf7d.jpg niekoniecznie tej marki i aż tyle, ale coś własnie tego typu. Wiem, że przez neta takie coś kosztuje ok 70zł( wiem, że pewnie podróba) jednak ja nie jestem przekonana jakoś do kupowania przez internet i stad moje pytanie, gdzie w normalnym sklepie można coś takiego kupić, bo w drogeriach chyba takich palet nie ma. Mieszkam w małym miasteczku, czy jest możliwość gdzieś to znaleźć, czy tylko w dużych miastach w specjalnych sklepach??????

Gość w rosmanie sa
ale mniejsze zestawy po około 25 zł

a wiesz może ile jest cieni w zestawie? mi ogólnie chodzi o to żeby kolory były mocne i żeby był cień z każdego koloru a nie np mnóstwo podobnych, podoba mi się ten zestaw cieni po prawej stronie palety. Ale dzięki sprawdzę w rosmanie :)

Gość jak patrzyłam
to było od 12 cieni do koło 20 ale popatrz moze ci podpasuja

mam jeszcze pytanie co do kosmetyków firmy Ruby Rose. Podobno jak na tak niskie ceny są dobre. Wiecie może czy są jakieś wybrane sklepy w kórych można je kupić, czy to raczej na targach albo przez internet.

ja u siebie na rynku widzialam te palety, no ale wiadomo jakie to z rynku mogą być, a takie mniesze palety-np 4 cienie to widziałam w zwykłym sklepie kosmetycznym, a te duże to widziałam tylko w necie np w allegro