Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hiena..cmantarna

Czy wiesz co teraz robi Twój facet/ dziewczyna?

Polecane posty

Gość hiena..cmantarna

właśnie się zastanawiam :P

Gość od kilku dni nie mam
z nim kontaktu. i łapię doła :(

moj ogląda telewizje. nie moglam zniesc jego skakania po kanalach, wiec przyszlam tutaj

Gość hiena..cmantarna
Husky dobrze zrobiłaś :)

ja sie zastanawiam dlaczego od sie do mnie nie odzywa :(

Gość idruga 16 pytta
tak na prawdę nigdy nie był "Mój". Należał do tej blondyny:) właśnie jest news że biorą ślub..:)

Gość hiena..cmantarna
pokluciliscie sie? ojj :*

Gość hiena..cmantarna
ale nie przejmuj się. mój też się dziś prawie nie odzywał. nie ma nic na koncie więc wybaczam, ale właśnie myślę co kombinuje. w domu go na bank nie ma :P

nie wlasnie. on ma taka prace ze ciagle jest w delegacji. wlasnie znowu jest daleko ode mnie. ostatnio dzwonil codziennie, od kiedy wyjechal, ale od 5 dni nie mam z nim kontaktu. ostatni raz jak dzwonil to nie moglam odebrac bo bylam ze znajomymi w kinie, o czym wiedzial. potem ja mu wysylalam smsy ale on nic. martwie sie bo on chorowity i juz wiele roznych rzeczy sie wydarzylo jak go nie bylo. ahhh cięzko :(

boje sie ze ma inna :( slabo sie znamy, krotko sie znamy.

Gość hiena..cmantarna
do od kilku dnie nie mam - wspolczuje. a nie mozesz zadzwonic do jego rodzicow? moze cos wiedza.. ile ze soba jestescie?

Gość hiena..cmantarna
mój właśnie przysłał mi dowcipnego esa jak go zapytałam o to, powiedział że się masturbuje ;/

ale nie znam jego rodzicow. on nie jest polakiem, jest troche starszy ode mnie. nie mieszka w pl ale ponoc ma mieszkac. znamy sie kilka miesiecy, ale widujemy sie srednio 1-2 razy w miesiacu, przyjezdza wtedy do pl. nie rozumiem jego zachowania. mowil ze kocha, ze jestem mu potrzebna do zycia... widac nie do konca to prawda. doluje sie dzisiaj :(

wogole boje sie ze ma drugą, a raczej ze ja jestem tą drugą :(

najgorsze jest to ze ja go tak starsznie kocham i uwielbiam. mam obsesje na jego punkcie. i tak bardzo boli ta cisza... pisze mu 2-3 smsy w ciagu dnia, a on milczy... nie wiem o co chodzi. boje sie ze cos sie stalo... jezeli nic sie nie stalo to nie wiem czy nie powinnam zrobic mu klotni o te cisze. bo odchodze od zmyslow.

zawsze jak wyjezdza to cos sie dzieje... przez to sie nie moze do mnie odzywac przez jakis czas, ale nigdy nie trwalo to dluzej niz 2 dni! on jest juz dosyc dojrzalym panem, wielu facetow w jego wieku ma juz zony i rodziny. jest przystojny, bogaty i inteligentny, taki prawie ideal. tacy nigdy nie sa sami. z drugiej strony gdy ostatnio byl w pl rozmawialismy na nasz temat i uznal ze ja mu nie ufam bo go ciagle oskarzam ze ma inną. moze mnie testuje? teraz pojechal do swojego kraju. to juz drugi raz od kiedy sie znamy, ze tam jest, ale za pierwszym razem bylo ok, dzwonil, odzywal sie do mnie. nie rozumiem, boje sie. nie chce go stracic. ta niepewnosc, frustracja. wyć mi się chce. chcialabym sie rozplakac, byloby mi lepiej, ale nie potrafie.

poza tym wiem ze kocha mnie, nieraz pozwolil sobie ponizyc sie w imie milosci do mnie, a to powazny mezczyzna. nie wiem co sie moglo zmienic, nie wiem co jest kurwa mac grane. mowil ze kocha mnie najbardziej na swiecie, ze jestem najlepszym co go kiedykolwiek spotkalo. prosil bym go nigdy nie opuscila... nie wiem co mam myslec ;(

z tego co piszesz wydaje mi sie ze to taki typ, co w kazdym zakątku swiata ma taką "wielką miłosc"

Może naprawdę ma inną bo jaki byłby powod tego, ze gdy wyjezdza nie odzywa się .. hmm.. Rozmawialas z nim na ten temat, dlaczego milczy? To pytanie o to czy mu ufasz rożnie można interpretować . Skąd on jest o ile można wiedzieć ;> ?

aha i nie ma nic gorszego niz wykłocająca sie dziewczyna... proponowalabym raczej rozmowe. lepiej do niego dotrze... swoja droga jestem ciekawa jak glupio sie bedzie tlumaczył i czy ty uwierzysz w te bajeczki hi

Takie facet moze byc juz doswiadczony w klamaniu panienek jesli naprawde w kazdym zakatku ma inna. oni potrafia udawac poukladanych itd a niewinne dziewczyny cierpią

Gość pewnie kocha się z kimś

nie chce pisac z jakiego kraju, w kazdym razie nie jest z europy, choc od 10 lat nie mieszka w swoim kraju a w roznych innych panstwach. obecnie w uk. do pl ma sie przeprowadzic za kilka tyg i proponowal mi zamieszkanie ze soba. ostatnio proponowal mi wyjazd z nim do uk, ale odmowilam. jestem strasznie zdolowana i chyba zaraz faktycznie bede plakac :(