Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hiena..cmantarna

Czy wiesz co teraz robi Twój facet/ dziewczyna?

Polecane posty

Gość od kilku dni nie mam
najbardziej mnie boli ze zdaje sobie sprawe ze mn ie klamie. pierwszy facet ktory mi to robi. zawsze wczesniej widzialam ze cos sie swieci... zawsze to ja bylam taka. los sie msci na mnie. w koncu. mam za swoje ;/

Wierze, ze go analizujesz, ale czasem jestesmy zaslepieni i oczy nam otwieraja inni ludzie. Ja gdy czegos nie jestem pewna pytam innych, oni zawsze z boku widza wiecej niz my sami co nie znaczy , ze zawsze trzeba sie zgodzic z ich opinia , i robic to co oni nam dyktuja. Trzeba podjac decyzje samemu, bo nikt za nas nie moze decydowac

ja oklamywalam facetow, zdradzalam, straszna pinda bylam. a teraz zakochalam sie i cierpie. chyba jednak jak zadzwoni to powiem mu ze to ostatni raz, ten raz jeszcze mu wybacze. nie bde go ignorowala, bo to infantylne. powiem mu ze nie pozwale sobie na takie traktowanie.

no i dobre wyjście :) tylko żebyś kolejnym razem nie dała mu szansy gdy znów coś zrobi źle, bo to nigdy się nie skończy. Trzeba być stanowczym..

sory, ale zaraz padne ze smiechu.. tu się dąsasz, a on ni z tego ni z owego wyskakuje ze mial zawal serca ? :D :D :D :D :D i jakiz to wielki cięzar w walizce paczka prezerwatyw? hehehe koles juz tak bajkopisarzy zeeeeeee..

No ja już chyba będę lecieć. Jakby co to pisz jutro w temacie czy coś się zmieniło :) a Tym razem Wesołych świąt, głowa do góry i spokojnej nocki :) papa

ale... on smsy zawsze wysyla mi z telefonu sluzbowego, a ja odpisuje tylko n jgo sluzbowke. gdyby chodzilo o inna kobiete, ze nie moze zauwazyc ze ma tez mnie to... przynajmniej sms, prawda? zawsze znajdzie sie czas by napisac smsa, nawet zadzwonic. takze dlatego sadze ze powod moze byc inny. i ze to wcale nie jest inna kobieta. ze ma tylko mnie. tak mi intuicja mowi. ale co jest powodem, nie wiem. moze faktycznie jest urazony ze nie odebralam jego polaczen jak bylam w kinie ze znajomymi w srode? ostatnio strasznie okazywal mi te zazdrosc... czasem czulam sie jakby sadzil ze jestem jego wlasnoscia.

papa hiena! dzieki za rozmowe ;) wzajemnie milej nocki.

ja sobie to tlumacze ze to inna kultura. ze on mnie testuje ile zniose bo kiedys mial taka sytuacje ze wrocil wczesniej do domu z delegacji a jego byla bzykala sie w jego lozku z jego kolega... ze on chce totalnego oddania z mojej strony. u nich w kulturze kobiety ktore zdradzaja w niektorych rejoinach sie zabija... ale jakby co, gdyby sie naprostowalo, nigdy nie wyjde do jego kraju.

Obiegając od tematu, lubicie telezakupy w mago?

to nie ja pisalam, durny podszyw.

Nienawidzę tych podszywów, ej jak wyczernić nick? Wyczernić hehe, dziewczyna mi ostatnio tak powiedziała, jak zobaczyła, że mam małego, a jak powiedziałem , że murzsyni mają tylko większe, a on, że może by mnie tak wyczernić :D

ta jego kultura to jest taka, ze kobiety maja byc oddane i poszluszne i pod kara smierci wierne, a sami bezkarnie moga grupami chodzic na kurewki do innych regionow gdzie to jest legalne

Masz racje, ale umyj sie :D

ja ide spac, to wyzej to oczywiscie podszyw. dzieki za rozmowe husky ;)

Gość dyskutantka
gosciu jawnie Cie wykorzystuje PAkistanczyk? Hindus? robi z Ciebie idiotke, nie pozwol mu na to! i przestan siebie oklalmywac, i go usprawiedliwiac, kobieta zakochana ma klapki na oczach i nie potrafi dobrze ocenic domyslam sie co to za gagatek, podrozowalam troche, teraz mieszkam w obcym kraju i wierz mi mialam do czynienia z tego typu facetami, oni maja juz zapisane w genach i w kulturze brak szacunku do kobiety jeszcze gdy bylam singielka startowalo do mnie kilku typkow w podobnym stylu (mialam na tylre rozsadku by nie pakowac sie w zadne zazyle znajomosci z nimi), mialam tez mnostwo okazji ich obserwowac i niestety zrazilam sie, niestety mam uprzedzenia, nie chce generalizowac, ale moje dosw. i obserwacje zrazily mnie do wszelkich arabow,nie mam dobrego zdania o tym jak traktuja kobiety mezczyzni ktorych poznalam z takich krajow jak Pakistan, Indie, Irak, Iran,

Ale gdyby chodziło o inną kobietę, to odpisywałby mi smsy przecież! on do swojej służbowej blackberry ma hasło, za każdym razem jak jej używa musi wpisać hasło. Dlatego ja tę możliwość odrzucam. Generalnie nic mi nie pasuje do tej ciszy. Wydaje mi się, że on może mieć taki charakter i już. wiem, znowu go usprawiedliwiam przed samą sobą. Ale generalnie nigdy żaden facet mnie nie oszukał, zawsze umiałam odróżnić prawdę od fałszu i nie wierzę, że mogłam się pomylić. Tłumaczę sobie wszystko tymi różnicami kulturowymi. Wiem, że w czymś mnie okłamuje, ale nie wiem w czym.

tak, odezwal sie. wrocil do polski. okazalo sie ze inaczej sie nazywa, zaczelam szperac...i wyszperalam. facet moglby byc moim ojcem, jest starszy ode mnie o prawie 20 lat (mowil ze niespelna 10), ma zone i 6letnia corke. wiem dobrze ze bylam niejedyna jego kochanka. pierwszy raz bylam tak mocno zakochana, pierwszy raz facet mnie tak skrzywdzil, pierwszy raz oklamywalam sie bo tak strasznie go chcialam. co wiecej - tak bardzo go nadal chce ze spotkalam sie z nim i dzis tez sie z nim spotkam. powiedzialam mu ze wiem. mam nadzieje ze szybko mi przejdzie to chore uczucie do niego. zawsze przeklinalam kobiety ktore romansowaly z zonatymi facetami. a teraz ja potrafie to zaakceptowac ze nie jestem jedyna i nie jestem pierwsza. bo tak bardzo mi dobrze z nim.

Gość ja ci radzę zrób sobie
test na HIV :(