Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaolaaaaaaaaaaa_a

tytul piosenki z fragmentami tekstow z filmu resident evil??

Polecane posty

Gość kaolaaaaaaaaaaa_a

jak w temacie... znam ja ale nie mogę sobie wykonawcy ani tytułu przypomnieć napewno jest tam ten frag: "we have to get out of here" "why can't i remember anything" proszę o pomoc

Gość dcfvgbyhjuk
ktora czesc residenta?

Gość kaolaaaaaaaaaaa_a
I czesc

Gość dcfvgbyhjuk
sprawdzialm kazdy tekst ze sciezki dzwiekowej i nie wyczytalam nic takiego, moze przegapilam sprawdz sama

Gość kaolaaaaaaaaaaa_a
to nie jest na ścieżce dźwiękowej z tego filmu.... tak mi sie wydaje... tym bardziej ze sama tez sprawdzałam i nie mogłam znaleźć to jest piosenka w której są użyte fragmenty tekstów z tego filmu.... dzięki za chęć pomocy :)

nie to jednak nie to.. ale wiem o co chodzi. rozmowa jest z faceta z babka. jest to intro do jednej z jego plyt.. i napewno chodzi o Marylina Mansona :) pozdrawiam

Gość kaolaaaaaaaaaaa_a
poszukam poszukam w mych przepastnych zbiorach.... tez myślałam o mansonie ewentualnie NIN i dioxyde... bede musiala dokladniej to zrobic hehe...

ale chodzi o rozmowe babki z facetem? bo slow dokladnie nie pamietam co mowili.. jesli gadala babka z facetem tak pod koniec chyba.. to na 100% marylin manson i ten utwor jest na jego plycie na poczatku albo na samym koncu.. ale nie pamietam na ktorej :)

Gość kaolaaaaaaaaaaa_a
nie wiem... :/ to chyba nie jest rozmowa... no trudno kiedys mnie olsni pewnie.... przy śniadaniu albo w pracy... heh oby bo będę sie meczyc

Gość kaolaaaaaaaaaaa_a
i co dalej nikt nie wie?