Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trudnywybor985454

chce wyjechac

Polecane posty

Gość trudnywybor985454

Chce stad wyjechać za wodę, mam 25 lat myślę ze dla mnie to ostatnia szansa. Sytuacja w kraju mnie przytłacza, nikt specjalnie na mnie nie czeka, czy w wieku 25 lat można zaczynać od nowa? gdzie indziej? Jest tyle rzeczy które chciałabym jeszcze zrobić, zobaczyć, przeżyć... nie chcę aby moje marzenia porosły chwastami. myślę że teraz albo nigdy

A w jakim wieku chcialas zaczynac?,to idealny wiek na spelnianie marzen,ja tez chcialam kiedys wyjechac zawojowac swiat i choc mialam okazje,strach i obawa,ze mi sie nie uda wziely gore,dzisiaj tak bardzo tego zaluje,ze nie ma dnia zebym nie myslala,,a,moglam wyjechac,moze byloby lepiej",wiec jesli chcesz unukna w przyszlosci takich pytan,to daj sobie szanse.

Gość Johny Canada
a wyjezdzaj a dlaczego nas o to pytasz? to ty musisz podjąc decyzje czy chcesz wyjechac a co tutaj ma wiek?

Gość trudny wybor
Nasze społeczeństwo wierzy że wiek 25 lat to czas na stabilizację może lepiej zostać w domciu i się ustatkować chociaż z drugiej strony szanse na spotkanie kogoś normalnego są nikłe. Czuję się staro... Nie mogę czasem znieść presji otoczenia, żeby w końcu się ustatkować...