Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamizelka12

czy to ciaza?

Polecane posty

z testem moze jeszcze troszke poczekam ;) jak nie bede miala okresu do konca tego tygodnia to wtedy zrobie ;) a tak bede brała gorące kąpiele

Gość kardashia
Wiesz ja Ci powiem,że zawsze jak mi okres sie spóxniał tak ok tygodnia to juz robiłam test chociaz nie podejrzewałam ciąży to tak dla pewności i z lekka nadzieja na wynik pozytywny. Ale zawsze była ta jedna kreseczka. a gdy okres mi sie miesiąc spóźniał to zamiast panikowac czekałam na niego nie dopuszczając myśli,że to ciąża bo zaczełam mysleć ,że może jeszcze z tym poczekam. No i testu nie zrobiłam więc nie miałam przyjemności zobaczyć tych 2 kreseczek. bo od razu u lekarza zobaczyłam na monitorze jajeczko ciążowe ;) fajny widok mozna by było sie wpatrywac godzinami chociaż nie jestem mężatką i mam tylko chlopaka z którym nawet nie mieszkam. Już wiem co to będzie jak dzidziuś będzie większy az będzie się chciało iśc na USG. Jutro mam pierwsze badania więc może też zobacze na monitorku ;) A test kupie i zrobie tak dla satysfakcji chociaż szkoda kasy :p

Gość kardashia
A z Wami jak jest boicie się ,że będziecie w ciązy czy chciałybyście w niej być? Ja zawsze chciałam,potem zmieniłam zdanie i jak zmienilam to zaszłam. No ale jak już jest to ciesze się choc mam duże obawy,że sobie z chłopakiem nie poradzimy itd.Ale wierze,że tak źle nie będzie ;)

ja bym chciała, i chociaż stosunek mieliśmy w owulacje to nie wierze już że bede :( zawsze jak się chce to się nie ma .. Prinsess nie ma za co :)

Gość kardashia
Ja mam 20,chłopak też. Agnieszka wiesz ja Ci powiem ,że ja chcialam być mama ale jak przestałam o tym myslec to zaszłam a nie wierzyłam w to i dalej tak jest bo objawów doslownie zero... No ale byłam u lekarza wiec wiem ze to ciaza.

ja też mam 20, ale postanowiliśmy ze jeśli teraz się nie uda to znak, że za wcześnie i zaczniemy się zabezpieczać.. także smutno mi strasznie :(

Gość kardashia
Oczywiscie nie zebysmy planowali.Zabezpieczalismy sie i tylko ciagle byla przy mnie ta mysl,że zawsze wpadka nawet z zabezpieczeniem jest mozliwa .I gdy o niej myslalam nawet chcialam byc mama

Gość kardashia
A potem doszłam do wniosku,że chyba nie jestesmy jeszcze gotowi,że mamy jeszcze mnustwo czasu przed sobą no i stało się,Do dziś nie dowierzam.Jutro mam pierwsze badania krem,mocz,cytologie itp wiec pewnie w koncu to do mnie dotrze

ja mam 19 lat, ale jeszcze nie cche miec dziecka, pierw chce skonczyc szkole i miec mieszkanie i prace zeby wychowac i utrzymac to dziecko :P

ale "wpadliście " z zabezpieczeniem ? a wiesz który to już tydzien ? u mnie ew zapłodnienie było w czwartek tzn wtedy był stosunek .. robiłam właśnie test, chociaż wiem ze to za wczesnie.. a uczysz sie ?

Gość Moni_czkka
Ha :-) Ja tez stosunke z pęknietą prezerwtywą miałam w czwartek, 13 dzien cyklu, więc płodny - testu nie robiłam bo za wcześnie, do okresu jeszcze ok 12 -14 dni ... czas mi się bedzie dłużył pod znakiem zapytania...a Tobie jak wyszedł test??? Wgm mnie nie ma co za wczesnie robić, moja kuzynka robiła test w 21 dniu cyklu i wyszedł negatywny a potewm w 27 pozytywny, wiec lepiej zaczekać do 27 dnia...

wlasnie wrocilam do domu kupilam test nie wiem co robic zaraz nie wytrzmam i zrobie test. ja ostatnio jak wspolzylam to w przerwie po tab. jeszcze nie zrobil do srodka ale mial przed wczesb=ny wytrysk pozniej juz nie brakam tab. odstwilam.

Gość Moni_czkka
Agnieszka nie martw się, jak pisałam od czwartku minęły 4 dni za wczesnie na test, chyba ze u Ciebie bylo to w inny czwartek, zrób przed okresem, tak 27 dnia to wyjdzie może pozytywny :-) A wiesz czy mialas wtedy okres plodny, jaki dzien cyklu?

ja nie wiem jak to mozliwe POZYTYWNY:((((((((((((,, JAK TO MOZLIWE ZE TAK JEST. WSPOLZYLAM W PRZERWIE PO TABL. I POZNIEJ JUZ NIE BRALAM ODSTAWILAM. ON NIE "ZROBIL DO MNIE"!!! BOZE RATUNKU CZY TESTY MOGA SIE MYSLIC TO DLA MNIE CZARNA MAGIA!!! ZALAMKA TOTALNA

kamizelka zdarza sie ze testy sie mylą, znam i taki przypadek. ale przeciez w 7 dniowej przerwie miedzy tabletkami masz 100% pewnosci ze nie jesteś płodna

stracisz tylko kase, a pozatym kolejne testy sie powinno robić po czasie 48-72 godzin. a ile masz lat ? piersi mnie swędzą ; / a to od czego ;|

Gość Moni_czkka
Agnieszka, jeśli mogę zapytać to czy pisałas o tym samym czwartku co ja - tzn Wielki Czwartek co teraz minął??? Wy "staraliście" się tylko w ten 1 dzień czy w inne też??? Bo my się nie "staraliśmy" nam pękła prezerwatywa, potem czułam jak trochę "wylatuje" ze mnie, nie tak dużo... 13 dzień cyklu u mnie, był sluz płodny,a na drugi dzień juz bez śluzu, było sucho... Ja nie planowałam ciąży, ale jakby była to tragedii nie będzie ...

tak o tym czwartku, wczesniej to 1 dzień wczesniej był stosunek ale bez konczenia we mnie .. heh czyli jeśli obie zostaniemy mamusiami to nam sie terminy zbiegną :)

Gość chora i przeziębiona
Sama zakładałam temat "Pękła nam prezerwatywa w 12 dniu cyklu" http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4425362&start=0 Więc jest nas więcej, stsounek u mnie też w Wielki Czwartek :-) Mam już 4 letnie dziecko (zaplanowane), kolejnego nie planowaliśmy ale jak bedzie to bedzie :-) Ja mam 32 lata. Testu nie robiłam, bo po paru dniach mimo iż nawet pisze że wykrywa test ciąże to jednak bardzo rzdako i lepiej zaczekać chociaż do 26 dnia cyklu, ja planuję test zrobić 16-17 kwietnia, jak bedzie 27-28 dzień :-) Nadal mam kaszel, ale jakiś chyba już mniejszy... Bierzecie kwas foliowy "awaryjnie" ??Agnieszka i Monika dajcie potem znać jak u Was po teście, czy dostałyście @