Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczera dziewczyna

czy na faceta który cie olewa to dobry sposob?

Polecane posty

super nam sie miło czas, spedza, jednak on sam stwierdził, ze sie zablokował i ciezko mu sie zaangazowac, i ze nie wie co czuje, jednak bardzo mnie lubi i cieszy sie ze mnie ma jednak mimo powaznej rozmowy i prob i staran zeby było lepiej widze zamist sie zblizyc do siebie ejst coraz gorzej, on mnie olewa, chcoiaz sam nie widzi problemu czy darowac sobie znajomosc i powiedziec ze znudziło mi sie czekanie az sie zaangazuje, i bedzie mu zalezec, ze zasługuje na kogos kto mnie doceni, i ze chyba powinnismy to zakonczyc;), chcoiaz miło by było czasem wyskoczyc razem na piwko;) znamy sie 2mce

Hmmm moja koleżanka jest w podobnej sytuacji, ale ona dołożyła do tego jeszcze seks. I tak na prawdę chłopak przez cały rok korzysta z seksu z imprez, ona się zakochała a on nie chce się na razie angażować. Osobiście radze Ci zostawić go i poszukać tego kto Cię pokocha i doceni, zanim Ty zakochasz się w tym obecnym. Iść na piwko ok, ale na prawdę nie angażuj się, zostaw go, bo potem jak w przypadku mojej koleżanki ciężko się wycofać. I będziesz tylko żałować że wcześniej tego nie zrobiłaś. Bo on z czasem się Tobą znudzi i co? Zostawi Cię. I będziesz cierpieć. Ale wybór należy do Ciebie.

Gość bisciorek
Zeby Cie przestal olewac musissz sama go olac:)) jak zadzwoni to go odzuc, jak napisze- nie odpisuj. jak bedzie dzwonil 2-gi raz albo napisze to wtedy powiedz "oj sorry nie moglam wtedy odebrac i zapomnialam odpisac" :)) dziala, gwarantuje

Gość Po prostu zamień go
na lepszy model, bo z tej mąki i tak nie będzie chleba. Szkoda twojego czasu Nikt nie chce być zabawką dla kogoś, każdy ma swój honor.

Gość 222222
skoro on nie chce się zaangażować to znaczy że chodzi mu tylko o rozrywkę albo seks i to za darmo bo wykorzystuje to że ty coś tam czujesz do niego wnioski wyciągnij sobie sama :)

Gość Do ... minimoni
Twoja znajoma już głupszej rzeczy nie mogła zrobić, ale cóż jej życie, jak chce sobie je marnować jej broszka

niezupełnie działa fakt ze jak np przegnie czasem i sie wkurwie na niego,bo np osttanio wychodziłam od niego i zamist sie ze mna pozegnac to gadał przez telefon, jakby nie mogł tego zrobic za 2 minuty, to dzwonil potem 2 razy zanim dojechałam do domu i pisał smsy zebym sie nie denerwowała ze mu głupio itd i ze przeprasza mysle ze juz na nim nie robi wrazenia jak mu odpisze po 2h czy powiem ze pojde ze znajomymi, bo tez tak robie i jakos rezulatu nie przynosi, wiem ze błedem jest to ze ja sie czesciej odzywam niz on, ze ja zagaduje, a on mam wrazenie ze robi mi łaske, ze w ogole odpisze nie siedze w domu patrzac na telefon i czekajac az zadzwoni, mam mnostwo zajec, ale miło by był czasem wiedziec ze o mnie mysli

Gość rrrrrrrrg
Jesteście rówieśnikami?

moze nie to ze nie chce, bo chciałby ale sie boi i cos sie w nim zablokowało:O ale prawda jest taka ze jak facetowi zalezy to nie mówi ze nie jest pewien, ze boi sie zaangazowac i zawsze znajdzie czas zeby napisac miłego smsa, czy zadzwonic i pogadac minutke

Gość bisciorek
tego co piszesz to on ma Cie totalnie gdzies:/ Ale nie chodzi mi o nie odbieranie on niego gdy jestes wkurzona, bo to wiadomo ze wtedy nie chce sie z ta osoba gadac...:| Nie odbieraj po udanym, wspolnie spedzonym wieczorze. jak zadzwoni znow za kilka dni po pierwszym telefonie odbierz i pewnei zapyta "dlaczego sie nie odzywasz?" albo "dlaczego nie odbieralas?" powiedz po prostu z takim normalnym a nawet wesolym glosem "oj sorki, zapomnialam oddzwonic" Wtedy on zobaczy ze nie myslisz on nim 24 na dobe i sie wkurwi i zacznie o Tobie mysles:))

Gość bisciorek
Masz 23 lata, nie mozesz sobie pozwolic na to zeby wykorzystywal Cie jak jakas malolate. Najlepeij to zastap go kims innym, daj sobie z nim spokoj, bo nie warto, ale sprawic by poczul sie jak gowno tez mozesz:)) Najlepiej to 10 min. przed umowionym spotkaniem napisz sms-a (nie dzwon bo to pokoazuje wiekszy szacunek w tej sytuacji) ze nie mozesz sie dzisiaj spotkac, ze przepraszasz i powiedz pa-rozlacz sie:))

nie no nie bede robic takich zagrywek ze 10 minut przed umówionym spotkaniem bede odwoływac, bo to dopiero głupie jest i tak bym nigdy nie zrobiła...to jest moze dobre, jak sie ejst w zwiazku a facet cie kocha ale po prostu po czasie, mysli ze cie juz ma i nie musi sie starac tu raczej problem jest taki ze on nic nie czuje, albo czuje nie wiele poza tym np odezwanie sie do niego po np 3 dniach, czy odpisywanie ...na jego wiadomosc tez jest głupie bo tym sposobem niczego nie uzyskam, on zreszta tez tak nie robi, jak do niego napisze to odpsiuje od razu itd..to sa głupie gierki ja wiem jak zachowywał sie jak mu zalezało i mam porownanie z tym co jest teraz

dzisaj ma wpasc do mnie o 16..mam zamiar sie wypindzic wystroic, zrobic sie na bostwo,ubrac dosc sexownie, byc przemiła , miło go ugoscic, nie robic zadnych wyrzutów, a pod koniec wieczoru zaproponowac spacer i powiedziec ze chyba nie ma sensu tez nasz "zwiazek", i powiedziec pare slów o tym ze zasłguje na kogos kto mnie doeceni, na faceta który po 2 miesiacach bedzie mnie nosił na rekach i starał sie bardziej albo chcoaiz na równi ze mna. Ze bardzo lube ale siebie lubie bardziej, i ze powinnismy darowac sobie to spotykanie i udawanie pary, i ze chetnie wyskocze na niezoobowiazujace piwko;)

Gość 222222
"ja wiem jak zachowywał sie jak mu zalezało i mam porownanie z tym co jest teraz" no właśnie, sama sobie odpowiedziałaś po co ci taki facet który ma cię gdzieś? i jeszcze kłamie, haha dobre, "zablokowało" mu się... :o no to niech się odblokuje albo niech spada :)

Gość 222222
no i o to chodzi :) zuch dziewczynka :) właśnie tak mu powiedz :)

Gość supersupemsmmmaa
wejdź: http://wrozbyonline.pl/5202 zarejestruj się wybierz jasnowidza/wróżbitę/doradcę życiowego i spytaj go co powinnaś zrobić, jakie są jego uczucia. A moja rada dodatkowa to odsuń się od niego trochę, trzymaj na dystans no i spytaj tego jasnowidza, bo oże faktycznie wyjdzie, że facet Cię olewa i mu nie zależy to po co sobie nim zawracać głowę? lepiej teraz wiedzieć niż poxniej cierpieć

pytałam wrozki i powiedziała mi ze odsunał sie ze jest myslami daleko i ze do konca lata zakonczymy zwiazek albo do konca roku:P ze jestesmy zwiazkiem karmicznym, i ze za mało było szcerosci i checi poznania partnera

Gość jjjjjjjjqqqq
MAM TAK SAMO \cholera nie wiem co robić. on wcale do mnie nie pisze ;o

Oni czasami potrzebuja powietrza, wolności, aby w spokoju móc nie myśleć o nas, ale jakby mnie nie kochał, to pewnie bym znim nie była, bo po co meczyc siebie i kogos, wiosna przyszła dziewczyny, trzeba otworzyc sie na miłość, i poczuć oczekiwane motylki w brzuchu ze swojej jak i z jego strony.

Gość lania
A może pokazałąbyś mu, że Tobie na nim zależy?

Daj mu od siebie trochę odpocząć, przestań sie nim interesować, a jak cie kocha to sam zrozumie, że musi byc przy Tobie. Popusć trochę pasa, wiem, że to trudne, ale dasz radę. Ja dałam, też mi było cieżko, ale mysle, że wszystko wróciło do normy, bo po co sie nie potrzebnie stresowac.

ale ja mu to poiwedziałam, ze zalezy mi na nim, ale widze ze jemu chyba coraz mniej, i ze chciałabym byc z nim, zebyły było lepiej, i ze lubie go ale chce widziec tez z jegos strony starania...to było 3 tyg temu...widac rezultaty było przez 1 tydzien przez 2 nastepne coraz gorzej