Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sophiee

Jak sprawdzić czy pewna osoba ma Ciebie na liście kontaktów gg?

Polecane posty

Witam, wiem że można wysłać dostępnej osobie plik i jeśli dojdzie to znaczy że jest się na jej liście. Sęk w tym, że nie mogę sobie pozwolić na takie ryzyko:/ Czy ktoś z was zna jakieś inne sposoby?:)

Starsza wersja aqq + wtyczka contact sate :) Wyskakuja Ci zmiany statusów osob na Twojej liście, a jak sam nr bez nicku to znaczy ze ktos, kogo Ty na liscie nie masz a ktos Cię ma :) Najlepiej usunać na ten czas tę osobę ze swojej listy, i czekać i sprawdzać wtyczkę :)

Gość Velvet2345
Kiedys działało nie wiem czy teraz tez :) klikasz prawym na dany kontakt na twojej liscie i bierzesz wyslij plik :) jak ten ktoś nie ma Cię na liście to wyskoczy Ci komunikat że dana osoba nie ma Cię w swoich kontaktach :) i nie bój sie jemu nic nie wyskoczy że chcesz wysłać mu plik :)

Velvet2345 no właśnie jeśli będzie mnie miał i wyślę mu ten plik to wiadomość dostanie, nie dostanie jeśli mnie nie ma. Wtedy moje wątpliwości były by rozwiązane, ale nie chce tak ryzykować , bo od razu by się skapnął że się nim jednak interesuję;) Ona dzięki, wypróbuje ;)

Tez bym powiedzial, ale u mnie podobnie trzeba dotrzymac tajemnicy :P Velvet dobrze radzi, dajac z wyslij plik bo przed wyslaniem trzeba wskazać jakiś plik i dopiero sie wtedy wysyla wiec obawy zadne. Poza tym, zawsze mozna napisac ze pomylka jesli w ogole druga osoba napisze. 3 rzecz wcale nie oznacza ze do Ciebie cos czuje ta osoba.

Gość disahjsdgfskhsdafadyu
Kafeteriusz, druga osoba może odpisać zawsze, nawet jak cię nie ma na swojej liście...

Gość dsdsfsdf
nie ma takiej opcjii. kiedyś w starych gg była, teraz nie ma.

Chodzilo mi o to ze jesli w ogole napisze i zapyta odnosnie wysylanego pliku. Wtedy mozna zbyc, ze o jedna osobe na nisko albo na wysoko sie kliknelo ;)