Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja polecam

studia dzienne zaoczne ...

Polecane posty

Gość a ja polecam

Zaraz rozpetam tutaj pewnie burze, ale co tam ... ktore Waszym zdaniem studia sa ciezsze i wymagaja wiekszej pracy studenta ? Najlepiej by wypowiadaly sie studenciuktorzy studiowali w 2 trybach :)

Gość trala la pa
nic tu nie rozpętasz nudny temat. pod względem naukowym to dzienne, jeżeli chodzi o organizacje życia to pewnie zaoczne, o ile w miedzyczasi pracuje normalnie. studenci dzienni też pracuja czasem, zależy do sudiów swoją drogą teraz studia to jedna wielka lipa

Gość czasem nie ma wyboru
i trzeba studiowac zaocznie, bo nie stac go na dzienne...

Gość lucylou
Zdecydowanie dzienne. Tym bardziej, że najczęściej na egzamin obowiązuje inny materiał niż na ćwiczenia. Nie dość że uczysz się przez cały semestr na kolokwia, to na egzamin swoją drogą musisz wkuć inny materiał.

Gość nie taka mloda
około 1500 za sesestr wychodzi.. w KRK

Gość nie taka mloda
też się zastanawiam właśnie nad zaocznymi a dziennymi.. z takich wzgl, że chcemy z partnerem się budować i trzeba zarobić trochę pieniędzy. zastanawiam się nad trybami na studia geodezyjne... Chyba że zdecyduję się na szkołę policyjną w szczytnie:D

Gość czasem nie ma wyboru
No i co to jest 1500 za semestr? Przynajmniej masz w tygodniu czas zeby pracowac. A na dziennych nie masz czasu, a placic za akademik/stancje i jedzenie musisz. Niektorych po prostu nie stac na studia dzienne i musza isc do pracy za 1200zl i oplacic za to studia i zycie...i tak przynajmniej maja wieksza szanse utrzymac sie na tych studiach niz na dziennych.

Gość lucylou
5 tysięcy rocznie za administrację?! Ja studiuję dziennie prawo i to mi płacą 5 tysi rocznie naukowego...

Gość trala la pa
żeby iść do szkoły w szczytnie, trzeba wcześniej jakieś studia skończyć:D

Gość nie taka mloda
a co sądzicie ? studia policyjne czy geodezyjne?

Gość nie taka mloda
no co Ty. tam są właśnie studia.. wystarczy mieć zgodę Pana KOmendanta i świadectwo maturalne