Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jabłkowa*

Brzuszek

Polecane posty

Gość Jabłkowa*

Witam! Mój problem jest bardzo powszechny i dotyczy mojego brzucha! Jest wg mnie duuużo za duży. W związku z tym prowadzę dietę (zero słodyczy, chleba, nie jem po 18, piję tylko wodę itp). Ostatnio chciałam wesprzeć efekty ćwiczeniami na brzuch. Więc zaczęłam robić brzuszki. Niestety załamałam się. Wykonywanie tego typu ćwiczeń jest dla mnie katorgą. Po zrobieniu KILKU nie mam już siły na kontynuowanie gimnastyki. W ogóle kiedy zmuszę się do wykonania np 30 brzuszków to szalenie boli mnie kręgosłup , plecy i dziwnie piecze żołądek, jakby mi ktoś w niego przywalił z pięści. W związku z powyższym mam pytanie do Was - co robić w takiej sytuacji? No i dlaczego jest u mnie tak, że nie mam siły na te ćwiczenia i sprawiają mi one tyle trudności? PS Mam 164cm wzrostu i ważę 63kg. Mam 19 lat.

Gość informatyk to ma ciężkie życie
Ćwicz, bo zapuściłaś się strasznie powinnaś dać radę zrobić 100 brzuszków :)

Moze nieprawidlowo wykonujesz te brzuszki jezeli boli Cie po nich kregoslop Ja bez problemu zrobie setki brzuszkow-nie wiem ile ale 700-800 pewnie bedzie

Ja już od kilku lat zyje tak jak ty:) moja waga zatrzymała sie w granicach 68-70kg i ani rusz w dół. Mam 176 wzrostu... A co do brzuszków, kiedyś w szkole na czas zrobiłam 14brzuszków w 10sekund:D a 100brzuszków to było na rozgrzewkę:) potem zaniedbałam trochę ćwiczenia,ale od kilku tygodni znowu ćwiczę...Zapodaj kobieto Hula-Hop-30 minut dziennie, potem zwiększ dawkę do godziny...A brzuszki rób tyle ile możesz, najpierw 10, tak przez 3-4 dni, potem 15 i aż do setki:) nie od razu...