Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna, zajebista laska

Chyba go zostawie, bo stracil prace

Polecane posty

dodam ze jestem bardzo iteligentna i mondra.......nie biore do buzi wiecej niz tżeh, i chetnie liże dupe ............

u mnie w gimnazium wszyscy mnie walili i ruszam w inne rejony

Gość Jak to byłoooooo
jest silną kobietą. dom, praca, ale i charakter. na plus. A moze on na dom poleciał? nie pomyslałas o tym;)? jak zarabiał to tez płaciliscie rachunki na pół??

Gość mateodivar
jesli byl dyrektorem to raczej malo nie zarabial

Gość mateodivar
to i chyba na mieszkanie byłoby go stac

Nie lecial na mieszkanie, stac go by bylo na wlasne jakby mial odrobine rozumu w glowie. Przewanie na pol wszystko oplacalismy chociaz bywalo tez tak ze jeden miesiac on zaplacil drugi ja. Nigdy nie wyliczalismy sobie kasy, on nie byl tez sknera, nie zalowal na mnie pieniedzy, ale jak widac na kolegow tym bardziej

Gość mateodivar
powinien od razu powiedziec co i jak z praca ale ty nie jestes lepsza skoro kiedy on stracil prace to ty myslisz tylko o tym zeby sie go z domu pozbyc i nagle z wybranka twojego zycia stal sie zwyklym smieciem to troche nie w porządku

Gość nie moge..............
skad sie biora takie debilki.........i jeszcze wlazi taka na kafe i sie chwali swoim debilizmem......kobieto lecz sie na glowe bo jebnieta jesteś......

Gość fhgfffffffffff
dobrze, ze starcil prace, przynajmniej sie dowiedzialas, ze nie jest dla ciebie. to nie twoj jedyny. uwazasz tego facia za nieudacznika, idiote, to po co manujesz czas. pewnie z czasem znajdzie prace, ale to juz nie bedzie twoj problem. niech sobie oplywa w kase, ale ciebie fajna i zajebista laske zostawi w spokoju, nie bedzesz przeciez z nieodpowiedzialnym, nie myslacym o przyszlosci glupcem. nie mial zalet charakteru, to i kasa nie pomoze. on niech szuka szarj myszki, ktora bedzie sie nim opiekkowac na dobre i zle. Ani tu szczerości, ani tu miłości.

Gość Jak to byłoooooo
no, ale jak sie poznaliscie to nie był dyrektorem..wiec moze poleciał na dom;) po drugie..dziwny układ...raz ty płaciłas raz on...zamiast wspolnie.

ja tego nie rozumiem-żyję z facetem 4 lata sytuacje były różne-od braku pracy(raz ja,raz on)poprzez brak kasy,trzeba było szukać nie raz mieszkania żeby wynająć i żeby było taniej,od samego początku kasę mieliśmy wspólną i razem podejmowaliśmy decyzję na co ją wydajemy-żadne z nas nigdy nie miało pretensji do drugiego że coś jest nie tak-skoro zdecydowaliśmy się na wspólne życie ponosimy czasami konsekwencje-ale bardzo się kochamy i szanujemy

Gość gshygftya
eeee ale naskakujecie na nia..a wg mnie dobrze mowi. facet faktycznie stary, ty mloda z mieszkaniem i praca. jesli nic nie znajdzie to go rzuc.

Jak się jest ze sobą to i w dobrych chwilach i w tych złych również , czy twój chłopak też by się tak zachował jakbyś straciła pracę?

Gość Jak to byłoooooo
a czemu ci nie powiedział..widac..u was z komunikacją kiepsko...

Gość hahahihihi
ona przecież nie jest taka "głupia", żeby stracić pracę :classic_cool: to bardzo ciekawe :classic_cool: A ja jestem tak nienormalna, że nigdy w życiu nie kichałam ;) :classic_cool:

Gość hahahihihi
czemu ci nie powiedział. Nie powiedział jej od razu, bo pewnie się zorientował z jaką osobą ma do czynienia;/

nie powiedzial bo wiedzial ze zapytam czy ma pieniadze a ten debil pozyczyl kumplowi 6 tys. zl! I myslal ze znajdzie przez tydzien prace i wtedy mi powie, a tu niespodzianka, bo roboty nie ma, kasy nie ma. jednym slowem przez wlasna glupote jest goly i wesoly. Niech idzie teraz do tego kumpla i prosi o pozyczke ciekawe czy tak chetnie on mu pomoze. I wy piszecie ze ja jestem wredna, glupia itd. Jak kurwa mozna ostatnia kase pozyczyc kumplowi wiedzac ze ma sie wymowienie z pracy na karku?:O I co ja mam go teraz utrzymywac? a co ja jestem fundacja dla jelopow?

Gość Jak to byłoooooo
może kumpel był w potrzebie? tez miał eksmisje u zony:P

szkoda twojego chłopaka bo gorzej to już chyba nie mógł trawić strata pracy , i jeszcze niby fajna zejebista laska (głupia materialistka) jak mógł z tobą być masakra ja nawet nie wiedziałam że takie matrialistki są na tym świecie

Gość kardashia
Powiem tak.Faktycznie źle zrobił,że Cię okłamał. Ale za takie coś się nie zostawia od razu. Pozatym może potrzebował czasu żeby Ci to powiedzieć. A uznał,że Święta to będzie łagodnieszy czas na to (faceci zawsze mają brak wyczucia czasu) ,po za tym jeśli go kochasz to nie zostawiaj go tylko dla tego,że go wyżucili. Tym bardziej ,że chyba nie zalezy Ci tylko na jego kasie? I nie byłas z nim tylko dlatego? No ale to musisz już tylko sobie odpowiedziec... Po za tym jak go zostawisz to kolejny policzek dla niego. Pierwszy dostał tracąc pracę. Ja bym po prostu z nim poważnie porozmwaiała żeby na przyszłość nie kłamał. No i zmobilizowala go do szukania kolejnej pracy...

eva czego ty nie rozumiesz? mam wedlug ciebie go utrzymywac bo oddal kase kumplowi? Litosci, za glupote sie placi:O Bo to faktycznie madre stracic robote na wlasne zyczenie, oddac kase kumplowi i czekac az panna zacznie utrzymywac:O Chcecie to sobie badzcie sponsorkami, ja nie mam na to ochoty

Gość hahahihihi
skoro nie wierzysz mu nie ufasz to go zostaw taki "związek" nie ma sensu :p

Gość hahahihihi
bo podobno "swoje wiesz"... jasnowidząca kobieta się znalazła

Gość hahahihihi
a te pieniądze być może koledze pożyczył, jak jeszcze był pewny pracy

nie napisze z jakich powodow stracil prace bo nie chce tutaj go oskarzac, ale mysle ze zostal dyscyplinarnie zwolniony o czym jutro sie co go dowiem i jesli zrobil to o co go podejrzewam to go wyrzuce na zbity pysk bez zadnej gadki. A koledze to mnie nie interesuje kiedy pozyczyl wazne na co ktorej mogl sie pozyczyl i byla to rzecz bez ktorej mogl sie obejsc