Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna, zajebista laska

Chyba go zostawie, bo stracil prace

Polecane posty

Gość Jak to byłoooooo
dyscyplinarnie:P? a co zgwałcił szefa? czy go okradł??

nic na ten temat nie napisze dopoki sie nie upewnie czy moje podejrzenia sa sluszne, ale jak naprawde dostal dyscyplinarke to predko pracy nie znajdzie szczegolnie w zawodzie, ale zawsze moze isc na budowe i zwiazac sie z taka poziomka 33 i zyc wedle zasady "jakos to bedzie":O

widzisz ty nawet niczego pewna nie jesteś-piszesz myślę ze został dyscyplinarnie zwolniony,podejrzewasz niby za co-ty pewnie wiesz więcej niż on sam-życzę ci żeby to on cię zostawił a te swoje przypuszczenia sobie włóż,nie masz żadnych dowodów chyba że go śledzisz 24h na dobę-czemu wcale bym się nie zdziwiła

Piszesz tylko jaki jest że stracił pracę i że nie będziesz utrzymywać jełopa ale jak załozyłas ten topik to nie ma nic o uczuciu jakim go darzysz z tego jak się wypowiadasz że chodzi ci tylko o kasę a nie na tym związek ludzi polega (może inaczej to wszystko spostrzegam bo jestem w szczęśliwym związku 14 lat ) i różne sytuacje już przechodziliśmy były różne chwile te dobre i te złe ale na pierwszym miejscu była rozmowa ,wspieranie i pomaganie sobie w trudnych chwilach ., Jak tak ma wyglądać twój związek to lepiej dla niego , zostaw go

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
fajna, ale zastanów sie czy jest sens teraz dochodzic dlaczego zwolnili twojego faceta. uwazasz, ze jest jelopem, ze nie mysli o rodzinie, ze jest nieodpowiedzialny i nie zaradny. widac, ze nie pasuje ci ten facet pod zadnym wzgledem. zamiast tracic czas na dochodzenie po prostu go rzuc. czy zmieni to cos w waszym przypadku, ze byla redukcja zatrudnienia? bedziesz z nim z litosci?/ z przyzwyczajenia? znajdz sobie faceta, z ktorym bedziesz z innych przyczyn. znajdz sobie takiego, na ktorego mozesz liczyc i ktoremu bedziesz ufac, nawet jak mu cos nie wyjdzie. Ty temu facetowi nie ufasz, widzisz wiecej jego wad, wiec po co sie meczyc.

poziomka 33 ale do głowy ciężko mi to przychodzi że są takie kobiety /dla których ważna jest kasa i wygoda / no ale widać niektórych nie da się zmienić ;szkoda chłopaka chyba ślepy jest

Gość mlodalepowazna
Cześć Zajebista lasko! ( Po samym Twoim nicku widze, że do zajebistości Ci daleko, za to do głupoty blisko ). Twój facet zrobił głupio... Fakt. Biedny, dobry i naiwny... Ale chyba nie jest takim nieudacznikiem skoro wcześniej pracował jako dyrektor czy ktoś tam. Domniemam, że na takie stanowisko nie dostaje się idiota. Nie wiem jaką ty masz prace i co robisz, ale uwierz mi, że Ciebie tez mogą wylać... W każdej chwili. Wyobraź sobie, że kiedyś będziesz miała męża, o ile ktoś, cię zniesie... A Ty nagle powiedzmy stracisz prace, zachorujesz, zrobisz się stara i brzydka... Gdyby miał Twój charakter wiesz zapewne co by z Tobą zrobił? Faktycznie, zostaw go! Chłopak znajdzie prace... Może za tydzień, może za miesiąc lub pare... Ale dojdzie do siebie i gdy będzie znów dyrektorem... To oby przy jego boku był ktoś kto go kocha i nie jest z nim po coś. Daj mu szanse na znalezienie prawdziwej miłości i rzuć go w diabły. Bycmoże Bóg zrobił to specjalnie... By się uwolnił od Ciebie.

Czy dla Ciebie, liczyła sie tylko jego praca???? Dziewczyno gdybys go kochała, to właśnie teraz byś go swpierałą, a nie zastanawiała się czy go zostawić!!! Jak można być takim.... To jest życie, nie zawsze jest tak pieknie jak sobie to wymarzymy. a jeśli go teraz zostawisz, to będzie tylko świadczyło o tym, że byłaś z nim ze względu na pracę;/;/ ___________________________- http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4427269

rozmawialam z nim dwie godziny. Postanowione ze sie jutro wyprowadzi, marudzil ze nie ma gdzie to mu powiedzialam by szedl do tego kumpla co mu kase pozyczyl:P Co do uczuc to jakies tam sa i na pewno obojetna nie bede po rozstaniu, ale nie moglabym byc z takim czlowiekiem. Aha i zwolniony zostal z tego powodu co myslalam, ale obeszlo sie bez dyscyplinarki, bo szef po znajomosci okazal mu litosc

Gość hhhhhhh
Tak będzie lepiej dla wszystkich. Gratuluję szybko podjętej decyzji a nie wahania się jak niedojrzałe dziewczę.

Musisz być z siebie zadowolona i dumna,szkoda chłopaka i życzę mu dużo szczęścia ,i oby nie na trafił na kolejną kobietę dla której najważniejsza jest kasa a nie sam człowiek

Gość jkhdscoik
jak to nazwałaś "jestem inteligentna i mądra" o hahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahhahhahahah... żart dnia, co ja mówię roku! jesteś pustą dziewczynką która nie zasługuje na tego faceta... a jemu wszystkiego dobrego :)