Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marskog

Sex na czacie!!!

Polecane posty

Gość marskog

Witam! Wczoraj pierwszy raz przeżyłam coś takiego i nie wiem czy to normalne. Poznałam chłopaka na stronie z grami (kurnik), w czasie gry rozwinęła się rozmowa po czym nabrała podtekstów erotycznych. Rozmawialiśmy ok 2 godz, przy czym napięcie erotyczne wzmagało się coraz bardziej. Byłam nie tylko podniecona ale sprawiało mi to przyjemność. Czy ktoś przeżył cos takiego? Nie mogłam zasnąć przez to, nadal jestem podniecona, czy to normalne, nie znam tego chłopaka, nie wiem jak wygląda, a jednak myślę o tym co się wydarzyło. Pozdrawiam.

Gość marskog
;-)

pewno że normalne jak rozbudził u ciebie fantazje seksualne to dziwne by było żebyś nic nie czuła.Chyba nie masz faceta a masz potrzeby

Gość marskog
O to chodzi że mam stałego partnera, akurat teraz go nie ma przy mnie. Ten chłopak rozpalił mnie bardzo, z tego co napisał ma 19 lat, ale w tarkcie rozmowy okazał się bardzo dojrzały, ja mam 29. Nawet nie sądziłam że tak można rozpalić przez neta.

Gość marskog
Jak pisałam to było pierwszy raz, a jak wciągnie???

Gość marskog
Na początku nie reagowałam na rozmowę, normalnie sobie z nim grałam, a tu proszę jaki koniec. Fajnie było.

Gość marskog
A właśnie dz**wki, On dominował, tak później mnie nazywał i to mi się podobało.

no to co że wciągnie i tak jest to substytut seksu jak będziesz miała pod ręką faceta to tylko lepszy będzie miedzy wami seks Gorzej jest z facetami bo mają inny mechanizm seksualny

Gość marskog
Rozumiem że nie tylko to nienormalne ale wręcz dopuszczalne. Czując pociąg do młodszego chłopaka, którego rajcują starsze babki. Ulalalla ale się porobiło.

Gość marskog
Już nie mogę się doczekać kiedy mój partner wróci. Pytanie czy mu o tym powiedzieć? Jestesmy razem 10 lat, nigdy nie mieliśmy przed sobą tajemnic. Czy to nie popsuje relacji między nami?

facet musi się seksu nauczyć od starszej doświadczonej Kiedyś ojciec dawał pieniądze na prostytutkę swojemu synowi gdy on stawał się dojrzały seksualnie

Wredotka....twój fotosik jest całkiem interesujacy:) poleciałem raz w taki temat i jest to niezła jazda, ale co real to real

Gość marskog
;-) Kocham mojego faceta. A jednak pierwszy raz podnieciłam się bez niego i to wirtualnie.

w żadnym wypadku Nauczcie się w końcu kobietki że są pewne intymne sytuacje zarezerwowane tylko dla was On może poczuć się zdradzony i tylko rozbudzisz u niego zazdrość a po co???

Gość blanka oh je
Zazroszczę takich przeżyć....

Gość blanka oh je
Dzięki za podpowiedź. dobry doradca - buziaki dla Ciebie!!!! ;-)

Gość marskog
No właśnie blanka mnie uprzedziła. Pozdrawiam dobrego doradcę. nic narazie nie powiem. Pozdrawiam.

Gość Asiuuuuula
Idę na kurnik!!!!

Gość Asiuuuuula
Pozdrawima !

nie wyobrażacie sobie ile udanych związków się rozleciało przez wasze lojalne mówienie o wszystkich waszych intymnoscich Facet jest waszym seksualnym partnerem a nie przyjaciółką do pogaduszek

Gość marskog
Masz rację doradco!!!! Czasami nie potrzeba mówić , ale będzie to dla mnie nowość, ponieważ do tej pory mówilismy sobie o wszystkim. Bedzie pewnie mile zaskoczony podczas igraszek, bo mam mocno podminowane ego i zamierzam to wykorzystać.

Gość marskog
Dzięki za odpowiedzi. Życzę wszystkim czytającym dużo miłości, no i Wesołych Jaj!!!

Gość marskog
;-)

i oto chodzi we związkach damsko-męskich gdybym ci nie doradził to pewno byś mu powiedziała, a on by sobie wyobrażał podczas seksu że ty fantazjujesz o tamtym i zaczęły by się schody a po co? W myśl starej zasady Hiopkratesa "Primum non necere"