Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kopciuch i tyle

czekalam na ksiecia z bajki a gdy mnie odnalazl przegonilam go..

Polecane posty

proponuje szczera rozmowe!!!!!! Dziewczyno co Ci szkodzi sprobowac? Mam pewne doswiadczenie w tej sprawie...co prawda w moim przypadku nie chodzilo o fortune ale facet byl zwyczajnie zniesmaczony dziewczynami patrzacymi na jego portfel i tez gral kogos innego.po okolo pol roku dowiedzialam sie ze prowadzi firme i niezle mu sie wiedzie...zaufal mi,a po kilku miesiacach stracil wszystko!Mimo to pobralismy sie a bylo to ladnych kilka lat temu!!!Teraz zyjemy spokojnie i dorabiamy sie wspolnie,malymi kroczkami! Z nim tez tak moze byc!Dzis masz pieniazki a jutro moozesz ich nie miec!

Gość Jak to byłoooooo
a oswiadczył ci sie? chce dzieci? po tym sie poznaje na ile traktuje cie powaznie.

Gość kopciuch i tyle
ok , dziekuje wszystkim za odpowiedzi , spotkam sie z nim i porozmawiam , chyba to jednak najlepsze wyjscie a nie takie gdybanie , cieplutko:*:*

Gość kopciuch i tyle
ummm no nie my sie znamy rok , widzielismy sie przez ten rok prawie ze codziennie dopiero od 4 miesiecy jestesmy para , jak moglby mi sie oswiadczyc po taki krotkim czasie przeciez to paranoja a na temat dzieci to gadalismy jak sie poznawalismy ale to mowilismy sobie czy chcemy miec dzieci w przyszlosci czy nie a nie gadka o naszych wspolnych :P

Gość Jak to byłoooooo
to nie jest krótki czas moja droga. mnie sie ktos na studiach oswiadczył po 6 tyg znajomosci. Nie znałam go wczesniej, jak ty swojego. a pamietaj, ze bogaci panowie uciekają od deklaracji. wiec bedzie opoznial zamieszkanie, oswiadczyny itp... najlepiej porozmawiajcie. ale miej sie na bacznosci:)))

widac nie lecisz na kase wiec pozadna z ciebie dziewczyna sprubuj co ci szkodzi nic przeciez nie tracisz

Gość kopciuch i tyle
do wszystkich zainteresowanych .. sprawa zalatwiona , rozmawialam z robertem macie racje , lepiej przekonac sie na wlasnej skorze , moze sie nie zmieni , moze nadal taki bedzie , moze jego pieniadze nie wplyna w zaden sposob na nasz zwiazek :) nadal jestesmy razem :)