Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

whisper

kolejny raz zdradziłam ... a nie potrafie się z nim rozstać

Polecane posty

znów zdradziłam swojego faceta, i nie potrafie powiedzieć mu że to koniec

Gość kopciuch i tyle
daj mi jego numer to ja mu to powiem ....

Gość srutututu,,,,
co cie powstrzymuje przed tym, zeby mu powiedziec?

jesteśmy razem kilka lat, raz było lepiej raz gorzej. Cały czas byłam pewna ze to ten jeden jedyny facet. I wtedy stało się zdradziłam go. To było strzszne, ale zero wyrzutów sumienia, jakgdyby nic się nie stało. Wtedy sama sobie próbowałam wytłumaczyć, ze skoro byłąm zdolna zrobić coś takiego to ja go poprostu nie kocham. A teraz ... boje się powiedzieć bo chyba noje się samotnosci ... juz sama nie wiem

Gość czarnulkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mysle ze jestes straszna egoistka bo bład moze popelnic kazdy ale Ty jak sama powiedzialaś -zero wyrzutów sumienia...boisz sie być sama...i to jest powód dla którego nie chcesz mu powiedzieć...

Gość biznes
Witam! :) Oczywiście każdy chciałbym dostać za darmo doładowanie na telefon, lecz jest to prawie niemożliwe. W serwisie o ktorym zaraz powiem możecie zbierać doładowania poprzez zbieranie punktów ;D A punkty można zbierać czytajac artykuły [oczywiscie nie trzeba ich czytac, wystarczy ze a stronie spedzicie ok,.5 sekund :)], albo odpowiadajac na pytania! Im dłużej jestescie w serwisie i wiecej czytacie, nagrody staja sie TANSZE!! :D Za zarejestrowanie się z mojego linku na start dostaniecie 100 PUNKTÓW! W przeciwnym razie zaczynacie od zera, wiec klikajcie i zacznijcie zbierać punkty :) LINK DO REJESTRACJI: http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=b0ec419be07f4e2bbd8f44e164295cdf jest też film o tym serwisie dla niedowiarków :) : http://komputery.spryciarze.pl/zobacz/jak-zdobywac-nagrody-poprzez-czytanie-artykulow Pozdrawiam :)

wiem że jestem straszna egoistka. kiedys myslalm sobie ze bede z nim, a i tak bede spotykac sie z tym drugim od czasu do czasu, nie chce go ranic, a nie umiem powiedziec koniec. Nie umiem chyba dlatego, że boje sie ze uswiadomie sobie po ewenualnym rozstanie ze popelniłam bład, ze go kocham

Gość srutututu;;;
chcialam zapytac dlaczego go zdradzilas i co cie do tego popchnelo, ale po Twoim wpisie widze, ze jest ktos inny. moze lepiej wybrac jednego z dwoch, zeby nie ranic siebie jeszcze bardziej i zeby sytuacja byla dla wszystkich jasna?

co mnie popchnelo do zdrady ... chyba to ze jest nbijako w lozku, w zasadzie to on nie czuje takiej potrzeby i potrafie nie kochac sie ze mna kilka miesiecy, kiedys probowalam sama zaczynac inicjatywe ale to tez nie dziela. a ten drugi, znamy sie od dziecka, jest najlepszym przyjacielem, ma dziewczyne i kiedy patrzy na mnie widze w jego oczach pozadanie, niesamowiaty dreszcz emocji. chyba oboje wplatalismy sie w durna sytuacje. pierwsze raz kilka lat temu, pozniej on wyjechal, wtedy myslalam ze ta nasza namietnosc byla jednorazowa, ze juz tego nie poczuje. jednak jak wrocił to oboje nie bylismy sie w stanie przestac. poprostu jest nam fantastycznie w lozku. powiedzialmi ostatnim razem ze nie potrafi dopuscic do siebie mysli ze ktos innym moglby mnie dotykac ... tylko co to dla niego oznacza

Gość moze on boi sie tak samo jak
ty, moze chce tego samego i tego samego sie boi