Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NakedTruth

okolicznosciowo

Polecane posty

psikam wszystkie dziewczyny, ktore mysla, ze sie zdrowo odchudza na diecie glodowkowej...moj plastikowy pistolet ma duza pojemnosc takze dla kazdej starczy zimnej wody na otrzezwienie;] poczytajcie, a dopiero pozniej bierzcie sie za odchudzanie bo to nie jest trudne gdy robi sie to z glowa.. ...ciekawe, ze to jest moj 24 temat a ja pamietam tylko o jednym :P noooo ale to pewnie wina glodowki, ktora kiedys sama stosowalam...;] w kazdym badz razie o tym bede pamietac na wieki wiekow ...:D bron B. nie licze na odzew..ot co kolejny topik 'z tej serii' :P a macie- psssssssssssi (w sensie, ze woda psikam:P)

Gość olabogaaaa
nie wiem co bierzesz ale masz dobrego dilera :D:D:D:D:D

Borsuku moj mierzy srednio ..ekhm..16.5cm. Jesli gabaryty Twojego sa wieksze (za czym idzie lepsza wydajnosc) to zapraszam do druzyny A ... no AM -bede sie upierac dopoki nie zaprzeczysz :D:P

Hmm ... choinka, sam sie "wkopalem", bo nie mam pojecia ile moj mierzy, ale oczywiscie moge zmierzyc ... tylko ... ekhm (pozyczam) ... musialabys mi pomoc :D Zaprzeczam, team zwalby sie AT, i to nie skrot od Anti Tank (infantry) ... aczkolwiek zobacz jakie oni mieli "pistolety": http://www.turretsandtracks.co.uk/?p=boys.anti.tank.rifle

Ahhh - AT :P Co do Twojego sprzetu ... slepo zawierzam, ze nie oferowalbys swojego wsparcia bez powodu :D i dobrze Borsuku, ze sie pokusiles o wlepienie fotki bo wiarygodniej wygladamy w oczach glodowko-lubiacych ..az strach sie nie bac drogie Panie;] a miales okazje dzisiaj skorzystac ze swojego pistoletu? :P (nie wiem czy u Ciebie dzisiejszy dzien 'mokry' ale to smialo mozesz mnie nauczyc (:P).. jak sytuacja sie przedstawia tam, tam bardzo daleko)

:) Nie, dzis pistolet nie byl jeszcze uzywany, ale do 22 - nowe postanowienie poprawy (to godzina, o ktorej zamykam oczy) - jest jeszcze troche czasu ;) Hmm ... a czego nauczyc? Jak sie obsluguje? Czy mialas juz okazje korzystac? :) To z innej beczki - a Ty bylas dzisiaj mokra? To znowu, zeby bylo poprawnie, wiatrowki to fajna sprawa ;)

no tak, te Twoje magiczne minuty przed 6-sta kazdego ranka, wymagaja wczesnego polozenia sie.. :D Korzystac ze sprzetu jaki tutaj zaprezentowales to jak..(nie jestem 1000kcal na plusie :P) no w kazdym badz razie mozna by dzialac instynktownie :) A co do wiatrowki to dalej straszymy czy nawiazujemy do Twojej celnosci?:) Tys marines? Na ten czas, tylko wirtualnie bawie sie w 'psikanie' :)

Świąteczny tokszoł Naked i Borsuka - mam nadzieję, że stanie się kafeteryjną tradycją:D Uściski dla Was:*

aaa sie naszukalam...ale konkretniej- ...puk-puk, zastalam Borsuka? :D.. daj no chociaz znak zywotu :) ...mhm, ladna pogode mamy... :P

O ... czytam w Twoich myslach "telepatycznie", bo cos mnie tknelo i wszedlem :) Im alive!!! P.S. nie boj sie ... nie o wszystkim napisze - chodzi o Twoje mysli :x P.S.II. a o czym najczesciej myslisz, ale nikomu tych mysli nie zdradzasz?

Borsuk{kwiatek] prosze mi tak nie robic..nu nu nu:) to teraz odwolam tylko Ambasade i Interpol i wszystko wroci do normy :D do spisania :)

No ... odpowiedz w normie, czyli bez szczegolow :P "Hmm ... ale żeby mię kwiatek dawać" ... no wiesz ... moglabys dac cos innego ;)

ale kwiatek taki przyjacielski jest... nie, ma nie byc (zbyt/tylko) przyjacielsko? :P zanim napiszesz wyraz 'zdjecie'... co chcesz?:D

Borsuku, no zebym tak od rana musiala Ci note korygujaca wystawiac..Ty to potrafisz 'zagrzac' do pracy :D Ale- owa korekta: "....zanim pomyslisz...":P Ufff goraco sie robi...przypominam Ci, ze jestesmy w pracy :P (pominmy fakt, ze gdy bedziesz to odczytywal.. bedzie 'spalone' ...(:D) )