Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak pytaaam

zgodziłybyscie sie zeby twoje dziecko było twarzą jakies dziecięcej firmy

Polecane posty

Gość kornelkowa mamusiaa
witam kornelkowa mamo, gdybym nie zobaczyla ile masz postów to bym myslała ze spapugowalas nika :) A mój synek to własnie kornelek ma 1, 5 roczku a Twoj?

Gość kornelkowa mamusiaa
no nie moge :) nieźle :)

Gość do gderta
twierdzisz że to cudeńko w pomidorówki stopce nie jest ładne? a mnie sie podoba strasznie,już jakis czas temu widziałam ta fotkę i podoba mi się bardzo,w reklamach często są dzieci o wiele mniej urodziwe

Gość pomidorkowko twoja coreczka
jest sliczna!!!!

Gość mi sie bardzo podoba
córeczka pomidorówki, a to zdjęcie w stopce jest słodkie!

Gość gderta
Dziecko pomidorowki jest zwyczajne, nie jest jakies nad wyraz ladne. Ma bardzo wystajaca, ostro zakonczona brode, male usta, wcisniete miedzy pulchne policzki, male i nieproporcjonalne oczy, wlosy rzadkie, zwykle proste o lekko rudawym odcieniu. To jest zwyczajne dziecko, jakich tysiace spotyka sie na ulicy i nie zwraca uwagi.dla matki jest najpiekniejsze ale nie dla obcych.

Pomidorowka , Twoje dziecko jest sliczne , naprawde. Mysle , ze jest ponad przecietna ladna. A komentarzami gderta sie nie przejmuj , bo to glupia baba jakas. :P

Gość te sie wtrace
po pierwsze: *Jagoda nie lubie cie, niewiem czemu, moze dlatego ze wszystko ejst w twoim zyciu takie pienke, idelne, cudowne! Nie zazdroszcze absolutnie, bo moje zycie tez takie jest, ale nie opisuje tego w kazdym mozliwym temacie! Po drugiea: Pomidorowko twoja corcia jest sliczna:) Po trzecie: od kiedy dziecko musi byc piekne zeby mu zaproponowano sesje zdjeciowe? dziecko musi byc wyjatkowe, miec cos w sobie, moze miec nawet rude, krecone wlosy i nawet zeza, ale jesli ma w sobie cos wyjatkowego to idealnie bedzie pasowalo do sesji!!! Po czwarte: w zyicu nie zrobilabym czegos takiego! Nie che zeby moje zieci wyrosly na ksiezniczki, od malego zakochane w sobie!!!! Wszycsy dookola mowili by im jakmie sa piekne, a one wyrastaly by na male zapatrzone w siebie potworki!!! Przypomina mi sie historia pewniej dziewczynki, ktorej wszyscy mowili ze jest piekna!!!! Kiedys na spacerze w parku podleciala do obcych ludzi i powiedziala: popatrzcie jaka jestem piekna!!!!!!:O:O:O

Gość te sie wtrace
po pierwsze: *Jagoda nie lubie cie, niewiem czemu, moze dlatego ze wszystko ejst w twoim zyciu takie pienke, idelne, cudowne! Nie zazdroszcze absolutnie, bo moje zycie tez takie jest, ale nie opisuje tego w kazdym mozliwym temacie! Po drugiea: Pomidorowko twoja corcia jest sliczna:) Po trzecie: od kiedy dziecko musi byc piekne zeby mu zaproponowano sesje zdjeciowe? dziecko musi byc wyjatkowe, miec cos w sobie, moze miec nawet rude, krecone wlosy i nawet zeza, ale jesli ma w sobie cos wyjatkowego to idealnie bedzie pasowalo do sesji!!! Po czwarte: w zyicu nie zrobilabym czegos takiego! Nie che zeby moje zieci wyrosly na ksiezniczki, od malego zakochane w sobie!!!! Wszycsy dookola mowili by im jakmie sa piekne, a one wyrastaly by na male zapatrzone w siebie potworki!!! Przypomina mi sie historia pewniej dziewczynki, ktorej wszyscy mowili ze jest piekna!!!! Kiedys na spacerze w parku podleciala do obcych ludzi i powiedziala: popatrzcie jaka jestem piekna!!!!!!:O:O:O

TE SIE WTRACE-- nie musisz mnie lubic , nie zalezy mi na tym. Moje zycie niestety nie jest idealne, nie wiem skad taki wniosek wysnulas...

Gość post gderty
jest wprost niemożliwy,sama z ciekawości zajrzałam w stopkę pomidorówki i nie widzę tam nic nieproporcjonalnego,dziewczyno,jak ty sobie wyobrażasz niemowlaka bez pulchnych polików? przecież obowiązkowo muszą być! :) małe oczy,małe usta...gderta brak mi słów na ciebie,sama chciałabym taką córcię ,na razie mam "niestety" tylko dwóch urwisów. Coś mi się wydaje,że twój kanon urody dziecięcej wygląd mniej więcej tak: skóra mulata,wielkie wargi i koniecznie loki bo bez tego ani rusz:) na paczce pampersów dzidziuś jest łysy zupełnie i co ty na to?

hehehe widzę że wywiązała się dyskusja na wyglądem mojej latorośli:) choć nie było moim celem wywołanie jej,napisałam przeciez tylko,że gdyby zaproponowano mi coś takiego to zgodziłabym się pewnie:) komentarz gderty zajebisty:D rzadkie,rude włosy:) jednak codziennie na kafe można się dowiedzieć czegoś ciekawego-fenks:)

Gość koiko
pomidorowka i mamani maja sliczne coreczki:) gratuluje!

Gość koiko
to nie chodzi o wielkosc oczu ,nosa i ust Najwazniejsze sa regularne i subtelne rysy Zeby wszystko do siebie pasowalo A tak u wyzej wymienionych dziewczyn jest:)

Gość koiko
to nie chodzi o wielkosc ust,nosa czy oczu Tylko o regularne i subtelne rysy Zeby wszystko do siebie pasowalo A takie maja wyzej wymienione dziewczyny

Gość to prawda ..
ale agencje kieruja sie widac innymi kryteriami Jednak myslalam ze na reklamach mozna wiecej zarobic..

dodam jeszcze,ze mojej pani na tej fotce to jeszcze brakuje wianuszka z białych lilijek i wyglądałaby jak chodząca niewinność:) w rzeczywistości nieznośnik był z niej jak cholera:) zresztą to zdjęcie sprzed pół roku,teraz już wygląda inaczej