Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

konieczyna

ile wcześniej??

Polecane posty

ile dni wcześniej przed stosunkiem trzeba zacząć brać tabletki anty żeby mieć 100% pewności bez wpadki??

Gość bllllllllleeeeeeeeeeee
3 miesiace min

ahaaa 3 miesiące wcześniej?? nie możliwe!!! 10 dni no to w to mogę uwierzyć... ale nie 3 miesiące

noo to w takim razie to rozumiem a jak kiedys bylam u lekarza to mi powiedzial zebym przyszla po ostatniej czystej podpasce i wtedy mi da mi tabletki

Gość
jak to mozliwe ze uzywasz tabsow (jak mniemam) a nie wiesz nawet jak i od kiedy dzialaja?:o

no to ok, ja tam nie wiem jak to z tymi pierwszymi zabezpieczeniami takze popieram kolezanki, ja zawsze okres mialam ok 7-8 dni takze same rozumiecie ...

no nie używam więc dlatego się pytam, może wywnioskowałaś z tego jak powiedziałam że jak byłam u lekarza tylko, że po czystej podpasce już do niego nie dotarłam bo czasu nie było, a teraz wyjeżdzam i chciałabym zacząć brać

za ile czasu zalozysz topik o rany jestem w ciazy dymalam sie faceci to dno ratujcie ,wez sie za ksiazke nie za kutasa bo z kutasem nie ma zartow

ty bbbbbllllllleeeeeeeeeee czy jak na ciebie wołają nawet nie wiesz ile mam lat że mnie gonisz do książek!!! ciekawe ile sama szkół skończyłaś że pouczasz innych jęsli nie masz mi nic ciekawego do powiedzenia oprócz pyskówek to znajdz sobie inne zajęcie i nie zaśmiecaj kafe swoimi mało wartościowymi postami!!! a nawet jak zajde w ciąże to będę się z tego cieszyć a nie jęczeć tak jak ty, bo dzieci to jest szczęście, a nie takię byle co tak jak ty!!!

a jakich tabletek wy używacie?? jest jakaś reguła, które są lepsze, które gorsze??? po których sie tyje, źle się czuje itp.

ststystyki podają ze nawet pigulki antykoncepcyjne nie daja 100% zabezpieczenia przed ciaza... :(

ja bralam 3 lata mercilon, nie przytylam, dobrze sie czulam i ogolnie bylo ok.

mercilon tylko bralam takze nie wiem o innych zbyt wiele... :(

a sluchajcie slyszałyscie o tym zastrzyku anty raz na 3 miesiące?? jak myślicie może on jest lepszy od tabsów?? w końcu nie trzeba pilnować sie z godzinami

sama jestes byle co tepaczko

zastrzykow nie polecam - ja bralam dwa razy i ogolnie siadalo mi na pscyhe i jakos inaczej sie czulam - za duzo w nich hormonow. biore marvelon, wczesniej bralam microgynon, nie widze roznicy. ja wierze w 100% zabezpieczenia tabletek, mysle ze ten odsetek procenta to nieprawidlowosci w braniu albo wplyw alkoholu (podobno nawet biegunka oslabia dzialanie), a takze jak to czesto sie zdarza, specjalnie kobiety odstawiaja zeby zajsc a potem zganiaja na tabletki i mezowie plotki sieja ze tabletki zawinily :P aha bralam tabletki rowne 6 lat, potem pol roku zastrzyki, potem wrocilam do tabletek na pol roku, odstawilam i zaszlam w ciaze w pierwszy mozliwy termin. potem bylam na minipigulce i teraz znowu na zwyklych.

kilkanaście lat brałam tabletki i też się podpiszę pod opinią że zabezpieczenie jest już przy 1 tabletce poza tym jest to napisane w ulotce