Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieokrzesany majowy wiatr

dla mojej Mintajki!

Polecane posty

naprawde fajnych dziewczyn na kafeterii można policzyć nie przekraczając liczby-9-10 :) tylko garstka się kwalifikuje :)

mintaja..lubie Cię przecież :):) żeli...no właśnie o to chodzi, zę nie otworzyło mi się..i dalej nie mam :o a obiecałaś :(...ja Ci wysłałem...

dla mnie na pewno nie ma miejsca w żadnej hierarchii..taki mój los ;) ale za to wygrałam konkurs :D

mintaja nie jest gwiazdą...wiem co mówie :D:D znam sięna tym kto już jest a kto nie :D:D:D ona jeszcze z 3-4- miesiace pisania i będzie mogła dostać ten tytuł :D:D

świadomie jej nie napisałem :D:D zresztą już siękwalifikujesz na takie określenie :):):):) ............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................. . . . . . . . . . żartuje przecież :)

właśnie 35 latka powiedziała mi na kafe, że jestem fajny :) :P musiałem się pochwalić :)

teraz sięidziesz położyć ?? :/:/ no weź...okryj się kocem i siedź tu ze mną :)..no i z innymi :)