Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieokrzesany majowy wiatr

dla mojej Mintajki!

Polecane posty

rany jaka ze mnie idiotka 😭 nie uwierzycie co ja zrobilam...postawilam sobie z godzine temu garnek z zupą na gazie ii..iiiiii...KOMPLETNIE O NIM ZAPOMNIAŁAM!!! :O:O:O poszłam do kuchni po jakiejś godzinie i co widze????!!! zupa spalona na wiór..garnek czarny,zwęglony,smród niesamowity..nie wiem jakim cudem nie doszedl do mojego pokoju :( a w ogole taki hardkor ze mnie,ze jak weszlam do kuchni to zaczelam sie zastanawiac co tak skwierczy?? :D no i teraz garnek wyrzucilam i wietrze chalupe..ale kurde nie chce sie wywietrzyc :O modlcie sie,zeby ojciec jeszcze nie wrócil do domu bo mnie zabije :O i powie,ze to przez kompa i byc moze bedzie mial racje,siedzialam na kafe jak zapomnialam :O ehhhh ale ze mnie sztuka :( zawsze coś zmaluję jestem bardzo roztargniona...

:( kiedyś to ja naprawde wysadze dom w powietrze..i tak miałam szczęście...a teraz sie ze mnie zbijajcie,no dalej :D

cóż,przynajmniej mam jakąś przygode :) będzie co opowiadać wnukom :classic_cool: byleby nie brali ze mnie przykładu :D:D:D

yyy..ja jestem nieco starsza niż Wietrzyk no ale...cóż,idzie sie ze mną załamać i tyle :(