Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Runiczka Akasha

WRÓŻBY Z RUN, podawajcie imię oraz pełną datę urodzenia.

Polecane posty

Gość Runiczka Akasha

Jestem cyganką, od 10 lat wróżę z run. Proszę zadawać konkretne pytania dotyczące czasu teraźniejszego, np. Czy utrzymam prace, czy mój związek przetrwa, czy w ciągu roku urodzę dziecko. Wróżę z Run Futharku Starszego, nie spodziewajcie się, że każda odpowiedź będzie precyzyjna - nie jestem ani Jasnowidzem ani czarownicą - ja jedynie czytam runy!

Gość Runiczka Akasha
Pani Natalio - runy wyraźnie wskazują, że brakuje pani wewnętrznego spokoju i dopóki nie znajdzie pani kilku dłuższych chwil na relaks to może mieć pani problem ze znalezieniem jakiejkolwiek pracy. Aczkolwiek widzę, że jeśli pani aura ulegnie stabilizacji to znajdzie pani pracę, niestety póki co nie będzie to raczej wymarzone zajęcie. Pani Kasiu - widzę jakąś dziurę, jakby związek nie istniał bądź miał istotny problem, a on najprawdopodobniej leży w Pani. Runy wskazują też "ruchy" drugiej osoby, co oznacza, że albo on się coraz bardziej oddala albo zbliża chociaż trudno powiedzieć. Problem leży w pani i musi pani to zmienić

Gość Runiczka Akasha
Skończyłam wróżyć.Nie mam sił .Jestem wyczerpana. Do usłyszenia.

Gość Runiczka Akasha
Andzinsan: Pytanie jest bardzo ogólnikowe, ale runy wskazują jakąś podróż, raczej nieplanowaną, być może zaproponowaną przez osobę trzecią.

Gość WrzatekPoczątek
Czy mezczyzna ktory jest teraz dosc blisko mnie,nie jest Polakiem(nie jestesmy tez para)stworzy ze mna w niedalekiej przyszlosci szczesliwy zwiazek,czy raczej nie:)Agusia 11..12..1984.PozdrawiamPania:)

Gość baleona
OLA 28.02.1983 - co czuje do mnie facet który mi się podoba

Gość Runiczka Akasha
Niektóre posty są przez kogoś preparowane, ktoś podpisuje się moim pseudonimem, proszę to zignorować.

Gość Runiczka Akasha
Pani nikola - ktoś jest blisko pani i panią zauważył, ale to Ty musisz wykonać pierwszy krok. Niestety ta relacja nie będzie trwała długo, chociaż może skończyć się przyjaźnią.

Gość mushi
czy w tym roku znajdę pracę? Kaśka 06.03.1980

Gość Runiczka Akasha
Wrzątek-Agusia: Pani związek wskazuje na jakiś konflikt z pani rodzicami, dotyczący tego mężczyzny. Jeśli go pani zażegna to macie szanse na związek

Gość jjjjjjjjqqqq
Magdalena 18.06.1986 - o co chodzi w tej relacji z chłopakiem z którym się teraz spotykam, jakie on ma intencje, czy mogę coś zrobić by przerodziło się to w uczucie z jego strony

Gość to ja takkk
Magda 10.09.1992 jak za rok zdam maturę? dostane się na wymarzone studia? Co z życiem uczuciowym ? czy w najblizszym czasie bede z kimś w związku? ;)

Gość marttynkaa200999
marta 10.11.1984,marcin 13.06.1984.Czy wrocimy do siebie?i jak uloza sie moje finanse?

Gość WrzatekPoczątek
Dziekuje za odpowiedz,moi rodzice nie zyja oboje:(ale przeciez podalam Pani malo danych,wlasciwie nic wielkiego.Moze chodzi o inny konflikt,jest miedzy nami 9lat roznicy,moze on juz wspominal cos o mnie swoim rodzica.Nie mniej jednak wielkie dzieki za okazany czas.Coss na pewno sie dzieje,bede pracowac nad naprawa:)

Gość ja poproszę.....
jak będzie u mnie z pracą, czy w ogóle jakąś znajdę czy zawsze bede bezrobotna? 24/07/rok 84, ewa

Gość wiedźminka5
20.05.56 Waleria ?tak, tak 56r:) Czy zdobędę się na odejście od męża?

Gość Daniel.on
wy glupie kurwy, to ja jestem jebaną wróżką!

Gość Agnieszkam 6666
Agnieszka 31.08.76 Michał 14.12.83 czy bedziemy razem ? bede miala z nim dziecko ?

Gość jjjjjjjjqqqq
czy runiczka Akasha już poszła sobie? :(

Aneta 19810227 kiedy wyjde za maz i znajde stał prace? co mnie czeka w uczuciach?