Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hienka

Dlaczego aborcja jest zabroniona, skoro życie zaczyna sie od 4 tyg. ?

Polecane posty

Gość Hienka

Witam, mam pytanie. Otóż jest zapisane w kanonach kościoła, że duch w wstępuję u chłopców w 4 tyg życia, a u dziewczynki w 18 tyg, od wtedy zaczyna się rzekomo życie. Nie rozumiem tego, któs mi to wytłumaczy??

Gość moim zdaniem zabójstwem
moim zdaniem zabójstwem jest wyrzucić prezerwatywę pełną nasienia :classic_cool:

Gość Hienka
Nie jest to zabojstwem, bo nie dochodzi do zaplodnienia. Ale no jak to jest? Dusza wchodzi w chlpca w 4 tyg. od urodzenia. a u dziewczynek w 18 tyg. Wiec jak mozna wczesniej zabic cos, co wedlug kosciola nie istnieje?

Gość bardzo ciekawe dlaczego
u chłopca, po 4 tygodniach, a dziewczynki po 18 tygodniach? Myślę, że to jest efekt przemyśleń teoretyka kościoła Orygenesa, trochę szajbniętego, bo sam się wykastrował z miłości do Pana Boga, a chłop bez jaj, jest ogólnie yebnięty w mózg.

Gość Hienka
pytam bo uwielbiam pić spermę , czy wypicie soków życia jest aborcją

Gość mama mloda
;) ostatni wpis wymiata

Gość bardzo ciekawe dlaczego
nie jest aborcją, bo plemniki z żołądka, krwią płyną do jajników kobiety i zapładniają jajeczka i kobieta jest w zaciążona na maxa. I po każdej misiączce powinna podpaskę z jajeczkiem, nabożnie pochować na cmentażu.

Gość spotkanie po latachh
Kościół stosunkowo niedawno potwierdził "KOBIETA JEST CZŁOWIEKIEM" w niektórych krajach, tak jak Polska, jest jeszcze niestety po części inkubatorem musi zapłacić za grzech który popełnia:seks i jeszcze do tego pewnie orgazm.

Gość spuściłem się kiedyś
dziewczynie na cycki, a ona zaraz poleciała do łazienki się umyć, bo była przekonana, że plemniki dostaną się przez skórę do kwiobiegu, jak krem i z krwią popłyną do jajników i zapłodnienie gotowe....