Malinka- 0 Napisano Kwiecień 5, 2010 Hej! Od pazdziernika 2008 roku biore tabletki anty novynette. Ostatnio ciagle jestem rozdrazniona i przygnebiona. Mam czarne mysli. Czy to mozliwe ze te tabletki wplywaja na psychike?:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak mozliwe nawet bardzo Napisano Kwiecień 5, 2010 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka- 0 Napisano Kwiecień 5, 2010 Na serio? Bo ja mam dosc juz swoich czarnych mysli. Zwariuje sama ze soba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka- 0 Napisano Kwiecień 5, 2010 Czy ktos jeszcze sie wypowie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bardzowiarygodnynick Napisano Kwiecień 6, 2010 możliwe,że tabletki wpływają na twoje samopoczucie-ja miałam podobnie-że przed okresem nie można się do mnbie zbliżać to calkiem normalne ale jak zaczynałam nowe opakowanie stawałam się jeszcze bardziej drażliwa,mijało po 1,2 dniach. miałam również podobnie z ochotą na seks- kończyłam opakowanie-miałam wielką ochotę,podczas 7 dniowej przerwy również ale było to niemożliwe ze względu na miesiączkę-zaczynałam nowe opakowanie-ochota gwałtownie spadała,taki stan trwał przez ok 5 tabletek nowego opakowania a potemn wszystko się normnowało-ochota była normalna :P akurat branie tabletek miało taki wpływ na mój humor i pociąg seksualny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frufru 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 a moze najpierw przeczekajmy przesilenie wiosenne i zobaczymy jak tam bedzie z tymi depresjami? :) bo ostatnio na forum WSZYSTKIE chyba dziewczyny, niezależnie od tego co biorą, mają depresję. ja nie biore a tez mialam gorszą formę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach