Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Meredith_

NANOBASE

Polecane posty

Czy ktoś z was stosował Nanobase? Jest to głęboko nawilżający krem, który chcę sobie zafundować z powodu łuszczenia się skóry na nosie, mimo stosowania zwykłych kremów nawilżających i maseczek. Czytałam kilka opinii, ale tyle nie wystarczy, więc pytam i was.;) Wiem, że sporo osób ma podobny problem. Czy skóra nie jest po nim przetłuszczona? Chcę nawilżenia, a nie dodatkowych wągrów... z góry dziękuję!

Gość karolina z łodzi
jak dla mnie nie ma lepszego, ale to już chyba zależy indywidualnie. Mi bardzo się poprawiła cera, miałam trądzikową ze skłonnością do przesuszenia a po tym kosmetyku jest naprawdę dobrze, nawet moje blizny jakoś wyblakły i jest taka miła, teraz tylko pudruję się lekko a kiedyś podkład i puder był obowiązkowo. Polecam.

już wczoraj go kupiłam i zastosowałam odrobinkę na nos. efekt jest świetny! po raz pierwszy od wielu tygodni po nałożeniu podkładu nie widać łuszczących się skórek na nosie. 100% zadowolenia.:)

już wczoraj go kupiłam i zastosowałam odrobinkę na nos. efekt jest powalający! po raz pierwszy od wielu tygodni po nałożeniu podkładu nie widać łuszczących się skórek na nosie. 100% zadowolenia.:)

nie ulegajcie reklamie i opiniom...już lepszy jest krem nivea tłusty taki... lipa to nanobase i drogie i tyle. nic nei pomaga i gęba sie świeci nawet z odrobinki. a nawilżyc ani poprawic cery nic a nic nie dał rady

Gość basia111111
Jeden z najlepszych kremów. Polecam