Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nocna oglądaczka

Oglądał ktoś American History X? Warto obejrzeć?

Polecane posty

Gość nocna oglądaczka

Nie dam rady spać i się zastanawiam czy nie obejrzeć tego filmu, ale jak będzie beznadziejny, to bez sensu oglądać.... Macie jakieś opinie co do tego filmu?

Gość z nortonem super jest

Gość nocna oglądaczka
a więc polecasz ten film? Nie zawiodę się?

Gość camp nie odpisałeś mi
zajebisty film, warto

ten film odmienil mi zycie,poglady na swiat(na lepsze),wzbudzila sie we mnie wieksza milosc i nienawisc

Gość nocna oglądaczka
milosc i nienawisc? To mnie bardzo zainteresowało? W jakim sensie miłość i nienawiść? Z tego co widzę po waszych opiniach, to faktycznie chyba go obejrzę ;)

a no, ten młody ciacho :) film bardzo dobry, jeden z lepszych hamerykańskich filmów

Gość giniaminia
Bardzo poruszający film

Milosc,bo jak zobaczysz to,co oni robia z malutkimi Żoltoskorymi ludzmi i Czarnoskorymi ludzmi to sie posrasz z bolu. Lepiej ogladaj go sama w domu,jak ja go ogladalam to zaczelam (mowie serio) krzyczec z reka na gebie,mama wbiega do pokoju io pyta co sie stalo...zalatw sobie kogos,komu w reke sie wyplaczesz. bedziesz tolerancyjna.ja po tym filmie zaczelam uczestniczyc w akcjach stop rasizmowi. nienawisc do ludzi,ktorzy nienawidza,czyli naziolow. napisz do mnie na gg moze 18511281 to potem pogadamy jak go obejrzysz :)

Gość dobry rozpierdol
ogladaj

ogolem osoby wrazliwe po takich filmach maja dola. kto do mnie napisze na gg 18511281 czuje sie samotna ;D

Gość nocna oglądaczka
To czyli zaraz wezmę się za oglądanie ;) Jestem teraz bardzo pozytywnie nastawiona. Na gadu odezwę się jak coś jutro

najgorsza była ta scena z "Gryź krawężnik!" pamiętacie? :O

ok. tak to starszna scena.ale najlepsze jest to w tym filmie,jak on sie zmienia.to nisamowite i zadkie niestety

chyba go znowu obejrzę, bo widziałam go dawno temu

kurde, z chęcią bym napisała, ale nie mam GG :p

Gość a co ty się aster znasz
:O :classic_cool:))

Gość nocna oglądaczka
Film obejrzałam :) Miałyście rację jest świetny! Jestem pod wrażeniem, i American History X stał się moim ulubionym filmem :) Jestem zafascynowana.

mi tez się podobał, mam go na dvd i oglądąłm kilka razy, podoba mi się tam ten co tam gra zapomnialam jak sie nazywa, ten męski co zabił Murzyna na krawężniku :/

Gość glupota
gowno wiecie o zyciu i karmicie sie papka ktora serwuja wam media:O w ramach edukacji zapraszam do czarnych dzielnic w usa tam dopiero poczujecie sie jak ksiezniczki(white bitch) jak wyjdziecie cale i nie zostaniecie zgwalcone to taj jakbyscie wygraly 6 w lotka czy wiecie ze rocznie kilkaset tysiecy bialych kobiet jest gwalconych przez czarnych w usa a czarnych przez bialych facetow blisko zero?albo ze czarni co chwile poelniaja tzw hate crime wobec bialych zoltych itd o wiele wiecej razy niz na odwrot... pierwsza sprawa z brzegu z udzialem naszego rodaka http://www.polishnews.com/index.php?option=com_content&view=article&catid=82:news-from-usa-wiadomosci-z-usa-usa&id=510:wstrzsajce-zabojstwo-sieranta-jana-pawea-pietrzaka-i-jego-ony-dokonane-przez-amerykaskich-marynarzy-&Itemid=199

Gość glupota
gowno wiecie o zyciu i karmicie sie papka ktora serwuja wam media:O w ramach edukacji zapraszam do czarnych dzielnic w usa tam dopiero poczujecie sie jak ksiezniczki(white bitch) jak wyjdziecie cale i nie zostaniecie zgwalcone to taj jakbyscie wygraly 6 w lotka czy wiecie ze rocznie kilkaset tysiecy bialych kobiet jest gwalconych przez czarnych w usa a czarnych przez bialych facetow blisko zero?albo ze czarni co chwile poelniaja tzw hate crime wobec bialych zoltych itd o wiele wiecej razy niz na odwrot... pierwsza sprawa z brzegu z udzialem naszego rodaka http://www.polishnews.com/index.php?option=com_content&view=article&catid=82:news-from-usa-wiadomosci-z-usa-usa&id=510:wstrzsajce-zabojstwo-sieranta-jana-pawea-pietrzaka-i-jego-ony-dokonane-przez-amerykaskich-marynarzy-&Itemid= 199