Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shbukgsvfj,vuwetdbmzxlajsl

nauka jazdy zaczyna sie dopiero po zdaniu prawka

Polecane posty

Zdałąm prawko za 5 razem. jak jezdziłam w elce to czułam sie pewnie a teraz już nie.. czuje ze nie umiem jezdzic. wyprzedzajac rowerzyste boje sie ze go zachaczę i robie to tak szerokim łukiem ze ostatnio o nie mal co bym spowodowałą wypadek.. a i cofajac nie umiem za bardzo.. podobno dobrze jezdzi sie po roku zdania prawka..

ten post nad tym to nie mój.. jakiś idiota go napisał!

Gość aaaaaa___
powoli powoli i dojdziesz do ładu z jazdą Na początku też się bałam i wiem że dobrze nie jeździłam a teraz uwielbiam jazdę samochodem

Gość a po dwóch latach stwierdzisz
że nie ma na świecie lepszego od ciebie kierowcy. I wtedy zacznij uważać, bo wtedy najwięcej wypadków się zdarzy

to normalne, nie martw się! wiadomo ze w elce człowiek czuje się pewnie, bo w razie czego instruktor zahamuje i nic się nie stanie, a po zdaniu prawka nikt już tego hamulca oprócz Ciebie nie ma i dlatego teraz zaczyna się prawdziwa nauka, zobaczysz niedługo będziesz śmigać bez obaw to kwestia czasu ale i tez doświadczenia! :-)

Gość ujoi[0
Tak jest,dobrze,że masz tego świadomość,trening czyni mistrza,nikt od razu nie jeżdzi dobrze,a dekle po latach nawet nie wiedzą co dany znak oznacza