Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mar.ko24

spacerek czy nie?

Polecane posty

Witam wszystkich! Mam małe pytanko do Was moi kochani. Otóż moja dzidzia urodzi się na przełomie lipca i sierpnia. W związku z tym chciałabym wiedzieć czy z takim małym maluszkiem bede mogła wychodzić na spacerek w sierpniu mimo ładnej i letniej pogody? Czy to nie zaszkodzi mojemu synkowi??? Proszę o odpowiedzi :) Pozdrawiam

Gość młoda mamuśka...
no pwenie ze tak. ja urodziłam ostatniego lipca i po tygodniu juz biegałam na spacerki. jak spacer miałby zaszkoszic dziecku i to jeszcze w lato.

jasne ze tak musisz jak najczesciej wychodzic z nim na spacerki to samo zima nie zadługie ale muszą byc,maly sie musi hartować zeby ci pozniej nie chorował

Też tak właśnie myślęale zastanawiałam się czy przypadkiem wiaterek nie zawieje mojego szkraba. Ale dzięki :) Pozdrawiam

Gość Illaida
juz iszego dnia po przyjezdzie ze szpitala poszlam na spacer z moja corcia :) urodzila sie 22 lipca... mala w sukienusi, pod spodem body z krotkim rekawkiem, cienkie skarpetki i zadnej czapeczki :) przezyla hyhy dodam ze bylo gorraco...

Gość Illaida
ha dodam zeby nie bylo ze wyrodna matka nie wystawialam jej na pelne slonko, byla w cieniu, pod budka...

właśnie tak się pytam bo to moje pierwsze dziecko i przyznaje szczerze że nie mam doświadczenia z takimi maluchami. Ale prawda jest taka że już się nie mogę doczekać mojej pociechy, a mój M jak się dowiedział że tobędzie syn to normalnie do nieba skakał ze szczęścia. :)

Gość Illaida
:)ja tam w II ciazy, 24 lata skoncze w pazdzierniku... jeszcze nie wiem czy to dziewczynka czy chlopak ale wiem ze moz mezus by oszalal z radosci jakby byl chlopiec... juz jak mowi to tylko 'on' z 'nim' ;)

Gość no pewnie
ja urodzilam 11 lipca i chcialam poczekac chociaz tydzien przed pierwszym spacerkiem, to jak zadzwonilam do poloznej, zeby jej powiedziec, ze moze juz przyjsc na wizyte do nas, bo juz sie maly urodzil, to powiedziala, ze to ja mam jednak przyjsc do przychodni, bo ona nie ma za bardzo czasu, ma zbyt wiele pacjentek i ze juz od pierwszego dnia w taka pogode mozna wychodzic z maluszkiem :)

Gość Agnaaaaaaaaa
Ja urodziłam w styczniu i po niecałych 2 tyg byłam już na spacerku, a był mróz wtedy. Z dzieckiem trzeba wychodzić a tym bardziej w lato.