Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Scarlette

Ile zarabiacie?

Polecane posty

Gość Scarlette

Ile zarabiacie tak w przekroju na rodzinę. Znajomi mówią różne rzeczy, a ja nie wiem na ile mówią prawdę, a na ile koloryzują. Ja zarabiam 700 zł - na stażu, a mój mąż 2 500 zł - dziecko w drodze.

Gość pytam z ciekawosci
ja nic, a moj maz 2800....dziecko w drodze...

Gość ja się pochwalę !
Ja 2 000 zł mąż 4500 zł 1 dziecko

Gość niezależna2929
Jestem singielką z wyboru , jestem samodzielna, wykształcona i nie musye si o nim martwić , mam 29 lat , mam mieszkanie i samochód , mojgę sobie pozwolić na dużą pomoc finansową rodzicom ! I to jest życie , nie , zdrady , paprersy i brak kasy ... miesięcznie wyciągam od 6-8 tysięcy :)

Gość tulidzia0101
Mąż - 2500 Ja- 3500 trójka dzieci :)

Gość karolciaooo
sama wychowuję dziecko , zarabiam 1200 zl plus oczywiście alimwenty :)

Gość pytam z ciekawosci
czym sie zajmujecie ze takie zarobki macie??

Gość jednej marchewki
zarabiam 1800

Gość xsingielxxxxxx
ja też jestem sam prowadze firme i zarabiam ok 5 tys miesiecznie wiem tylko tyle ze z zona i dizeckiem nigdy bym sie czegos takieog nie dorobil tak wiec bycie singlem bardzo sie oplaca

Gość Taka jedna Justyna
asystentka stomatologiczna Rzeszow 1200zl

Gość niezależna28
prowadze siec spa , salonow fryzjerskich etc. - wszystkeigo czego kobiety potrzebuja ;P

Gość powiemci tajkkkkk
moj tata wlasnie zmienil prace ale wczesniej zarabial czasami 1800 czasami 3000 moja mama nie pracuje...teraz dostal prace gdzie indziej i tam bedzie zarabial 8 tys na reke...brzmi malo prawdopodobnie ale to tak jest

Gość powiemci tajkkkkk
moj tata w tej chwili kierownik produkcji meblowej

Gość bbl
wspolwlascicielka firmy 7-10.000

Gość niezależna28
W życiu trzeba się ustaiwć no i trzeba mieć szczęście :) Ja dziękuję Bogu , że na swojej drodze spotkałam chłopaka , kóry tak mnie zranił , iż nigdy więcej nie chcę nikogo i myślę , że to dzięki temu tak się dorobiłam ! I A ty musisz zacząc kombinować , ja też odrazu nie zarabiałam bóg wie ile - trzeba sobie radzić :)

ja jestem artystką i najwięcej zarobiłam w miesiąc 12 tysięcy brutto a najmniej 550 zł brutto , zależy od miesiąca nie pracuję na godziny

Gość niezależna28
Ale nigdy nie będziesz niezależna a facet zawsze będzie Ci wypominał , że więcej zarabia , że masz towszystko dzięki jego zasłdze a mi nikt nic zarzucić nie może :)

Gość niezależna28
I tu masz kolejny plus - ide do firmy kiedy mi sie chce i tez ustalam sobie wolne :)

aliksandra a czy gdzies sie wystawiasz? niezalezna oczywiscie masz racje - lepiej samemu dojsc do czegos i pewnie w wiekszosci przypadkow kiedy facet zarabia to czuje sie 'panem' i on nic nie musi robic bo przynosi pieniadze do domu, ale mnie sie akurat trafil ksiaze z bajki i dlatego licze tez na niego :)

Gość niezależna28
lubiepisacnaczatachiforach - to co narzekasz i zazdrościsz innym zarobków , skoro to co mówisz jest prawdą to też masz szczęście i niebawem się dorobicie :)

Gość truuskawkaaaa
A ja zarabiam na czyjeś samotności i przez jeden wieczór jetem w stanie zarobić nawet 5000 zl , minimalnie 1000-1500 ! : ))

Gość ja mam 1850 na rękę
wykonuję prace biurowe zwiazane z finansami (faktury, wyliczanie budżetu, prognozy finansowe). narzeczony - 2700 na ręke. jest programistą. Zarabiamy mało... :-(

Gość hahahhaahahahahahhaha
Nie wierze , że właściciele jakiś fryzjerów ect. zarabiaja po 10 tys miesięcznie , w Polsce jest to po prostu awykonalne. Ja prowadzę z żoną sieć fastfoodów , bardzo dobrze rozwija nam się interesik a miesięcznie zysk jest może kolo 4000 tys zl :) Życzę ogarnięcia zamiast wypisywać takie głupoty i wkecać innych !!

Gość takajatysia
A ja zarabiam 1600 zł, dorabiam ok. 1500 zł (ale mam taką możliwość tylko 8 mies. w roku). Dostaję alimenty na córkę 500 zł i jakoś sobie we dwie radzimy, więc jestem zadowolona :)