Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojąca dusza

Palenie papierosów

Polecane posty

Gość bojąca dusza

Jestem w ciąży i być może jestem przewrażliwiona troszkę na punkcie zdrowia mojego dziecka, ale jeden fakt nie daje mi spokoju. Jutro idę do lekarza i jeszcze się jego o to spytam dla świętego spokoju. Mój mąż, palacz papierosów, żeby zaoszczędzić pieniądze kupuje ruskie papierosy, i pali te świństwo. Wiem, że te papierosy znacznie się różnią od tych dostępnych w sklepach. Smród z tych papierosów jest niewyobrażalny i od mojego męża również, są dużo mocniejsze, moja mama poczęstowana tymi papierosami powiedziała że aż w głowie się jej zakręciło. Od dłuższego czasu zastanawiam się nad badaniami prenatalnymi, mam 27 lat, wiem że nie muszę ale we względu na to że mój mąż pali te świństwo boje się że jego materiał genetyczny przekazany dziecku jest wadliwy i stad moje myśli o tym że dziecko urodzi się chore, przeżywam katusze. Mój mąż nic sobie z tego nie robi, tak jakby mu wcale nie zależało na moim spokoju a tym bardziej na dziecku. Czuje że w ogole się do tego nie poczuwa. Problemy nam się piętrzą, my się od siebie oddalamy i jest coraz gorzej.

Gość hehehe wiekszej bzdury
nie slyszalam, ze o niby ruskie bardziej szkodza, a jakos w rosji pala tak samo jak i w polsce... paranoja!!1 idz ty se mozgu zrob badanie. zly material genetyzny, to se bylo trzeba lepszy wybrac, a nie teraz sie bac!!!!

Gość hehehe wiekszej bzdury
dla osoby nie opalacej kazde smierdza tak samo!!!!!!

Postaw sprawę jasno. Jeżeli już musi palić to niech ucieka na balkon i przez co najmniej pół godziny po spaleniu ma zakaz zbliżania się do ciebie. Ja nie mam na szczęście takiego problemu, bo ani ja ani mój mąż nie palimy.

Gość żona palacza to dopiero proble
dobrze,że mój nie pali ruskich

Gość xvxvxvxvx
uff dobrzez e moj rzucil te wsretne papierosy, aby w przyszlosci nasza rodzinka byla zdrowa, choc nie mamy jeszcze wplanach malenstwa ale wiadomo lepiej szybciej rzucic te swinstwo jak najszybciej

Gość głupie babyty
jak możecie zgadzac się na palenie przy was jak jestescie w ciazy?

Gość wkurzona położna
przede wszystkim "wyrzuć go z domu" niech pali na balkonie, na powietrzu, na klatce itp. a jak chce taniej, to nich sobie kupi tytoń i sam "robi" fajki - wyjdzie tanio i mniej śmierdzi1 poszukaj w necie i podsuń mu artykuły jak działa palenie bierne na płod, lub poszukaj takiego filmiku:) w ostateczności jak pali, ty wychodź do innego pomieszczenia