Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kejlam

dziwne zachowanie

Polecane posty

Gość kejlam

Spotykaliśmy się jakieś 3 tygodnie, ja mam męża ,on ma dziewczyna, dużo czasu ze sobą spędzaliśmy , wsumie codziennie sie widzieliśmy, mieliśmy nawet wspólne plany wyjazdu na majówkę itp, przespałam się z nim po 3 tygodniach i przestał się do mnie odzywać, nie pisze , nie dzwoni , ja zadzwoniłam raz, nie odebrał. O co chodzi?

Gość Amitola
Moim zdaniem widocznie zależało mu na tym żeby zaciągnąć Cię do łóżka ;/

Gość jednamala
Może chciał tylko zaliczyć:( albo dziewczyna się dowiedziała.. a ile się nie odzywa już? nie panikuj:)

Gość jksfdkd
widzisz, to typ hmm.. 'związku' na jeden raz :-)

Gość kejlam
dzisiaj 4 dzień jak się nie odzywa.kurcze tylko to nie wyglądało jak by chciał mnie wykorzystać , albo byłam taka naiwna...

Gość macyska
jak wogole moglas meza zdradzic??? i wogole isc z kims do lozka wiedzac ze on tez jest w zwiazku.. pomyslalas o tym jak ty bys sie czula gdyby ciebie ktos zdradzil lub twoj zwiazek sie rozpadl bo jaka lafirynda twojemu facetowi wlazla do lozka. nie poradze ci nic masz za swoje ....noe rozumie takich kobiet wogole. a po za tym po co ci on.. skoro potrafil wlasna dziewczyne zdradzic myslisz ze jak ty bys z nim byla to by cie nie zdradzal??

Gość jednamala
Macyska niestety ma racje:( faceci już tacy są, chociaż wyglądają na najporządniejszego, to czasem zależy im tylko na tym. Zapomnij najlepiej, i wynagrodź to jakoś mężowi.

Gość kejlam
ehh przykre to jest, ale widocznie nauczkę musiałam dostać

Gość Amitola
a nie masz wyrzutów sumienia? jak się czujesz w stosunku do męża teraz?

Gość kejlam
jesteśmy w sepracji...

Gość macyska
jetsescie w separacji ...a le to nie znaczy ze moglas go zdradzic.. jesli poszlas do lozka z innym to juz nie kochasz meza?????? bo gdybys go kochala nie robilabys tego.ile jestescie w malzenstwie???

Gość kejlam
jesteśmy 4 lata małżeństwem ,wszystko zmierza ku końcowi

Gość macyska
wiesz trudno ci cokolwiek poradzic bo nikt z nas tu nie wie czemu naprawde jestescie w separacji....jesli ty go zdradzias,,, i jestes pewna ze juz nie ma tego uczucia... to rozwod... nawet jesli macie dzieci... bo nie jest sztuka byc z osoba ktora sie nie kocha tylko temu bo sa dzieci... mozna i miec dzieci rozwod i zyc dalej w pelnym zgodzie i szacunku. pani droga autorko nie pytaj co masz robic.. facet z ktorym pani sie przespala olal pania naj normalniej na swiecie... zakoncz ten przedzial w zyciu. albo z calych sil staraj sie z mezem to wzystko naprawic albo poprostu zakoncz to i rozpocznij nowe zycie.